Ildelugtende Hår & Candida Gær


 • Ildelugtende Hår & Candida Gær  Ildelugtende hår ofte ikke kan vaskes væk. Photo Credit Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images
 • Krop og hår lugt kan være årsag til latterliggørelse og forlegenhed. Dannelsen af ​​candida kolonier kan forårsage dette problem, men med den rette kost og ved at kontrollere visse faktorer, kan lugten fjernes.

  Funktion af Candida

  Ifølge næres Magazine, er gær overvækst i kroppen kaldet candida. Candida er en encellet svamp, der er placeret i alle dele af kroppen, herunder øjne, ører og mave. Det tjener som en venlig svamp og afdelinger off skadelige bakterier og forurenende stoffer, der kommer ind i kroppen. Når candida begynder at vokse kraftigt i kroppen, problemer såsom ildelugtende hår begynder at forekomme.


  Immunsystemet

  Ifølge næres Magazine, et sundt immunsystem bevarer svamp i kroppen. Når din bodyâ € ™ s immunsystem ikke fungerer korrekt, kan candida vokse ud af kontrol. Når dit immunforsvar er beskadiget, kan den ikke længere kæmpe mod den gode svamp, endsige de dårlige bakterier. Symptomer som ildelugtende hår begynder at opstå, hvilket illustrerer, at gæren vokser og stigende.


  Årsager

  Ifølge Science Daily, årsagerne til et dårligt immunforsvar er fejlernæring, uhygiejniske miljø og en udvikling virus i kroppen, såsom HIV. Næret Magazine citerer, at når candida vokser ukontrollabelt, begynder producerer kolonier. Disse kolonier af candida skaber giftstoffer i kroppen, som bevæger sig rundt og nedbryder dit immunforsvar endnu mere. Når de begynder at cirkulere, kroppen begynder at funktionsfejl og producere symptomer såsom ildelugtende hår.


  Kirtler

  De apokrine kirtler er udvækster af hårsækkene; de består af en kirtel og en kanal, der rejser mod hårsækken. Ifølge American Academy of Dermatology, har apokrine kirtel normalt ikke udsender lugt, men når kroppen har immun problemer kirtel funktioner forkert, som tillader en lugt til vift fra dit hår eller hovedbund.


  Forebyggelse / Solution

  En måde at forhindre, at dit hår fra ildelugtende på grund af overvækst af candida gær er at spise en ordentlig kost. Ifølge fodres Magazine, en af ​​de største syndere af en overflod af candida er sukker. Sukker giver mad til candida. Når du hele tiden levere candida med en fødekilde, det ganger og vokser. Derudover miljøfaktorer såsom giftige rengøringsmidler, rengøringsmidler og luftfriskere nedbryder din bodyâ € ™ s evne til at genskabe sig selv, og besejre dit immunforsvar. Dette giver også candida at vokse i din krop. Hvis du tager væk disse giftige miljømæssige faktorer, vil candida bo på en sund niveau.

 • Tags:

Posts Carousel