Ideer til swimmingpool Games

 • In Default
 • April 21
 • 7 Views
 • 0 comments

 • Ideer til swimmingpool Games  Swimming pool spil er underholdende og giver dig mulighed for at få noget motion. Photo Credit Ryan McVay / Photodisc / Getty Images
 • Oversigt

  Svømning er en underholdende aktivitet for folk i alle forskellige aldre. Spille spil i swimmingpoolen vil opfordre dig til at få noget motion på en sjov måde. Ifølge Uwe Rheker, forfatter til "Aquafun: Spil og sjov for Advanced," svømning kan øge din udholdenhed og udholdenhed samtidig give du har en god tid med venner og familiemedlemmer. Lær reglerne til et par spil, så du kan vise din svømning kammerater nogle nye måder at nyde poolen.


  Du er det

  Hjælp mig er spillet anbefales af Rheker som en måde at lære samarbejde og bevidsthed, mens i vandet. En spiller bliver "det", og skal forsøge at mærke de andre spillere. Hvis en spiller er bange for han vil blive mærket, kan han kalde ud, "hjælp mig", og en anden spiller kan komme holde hans hånd. Når spillerne holder hænder, kan de ikke blive mærket. Spillet fortsætter, indtil "det" held tags anden spiller, som så bliver den nye "det." Du kan gøre spillet mere udfordrende ved at have to spillere, der fungerer som "det." En anden variation er at have spillere, der er tagget bliver en anden "det", så den sidste person tagget bliver vinder og den nye "det" for den næste runde.


  Whirlygig

  Toilet Flush er et spil, der tilskynder udholdenhed og udholdenhed i vandet og er beskrevet af Kim Rodomista og Robin Patterson, forfattere af "101 Cool Pool Spil til børn:. Sjov og Fitness for svømmere på alle niveauer" Spillerne danner en cirkel i puljen ved at slutte hænder og stående på bunden af ​​bassinet. Som spillet begynder, spillerne begynder kredser så hurtigt som de kan, for at danne et boblebad i midten af ​​cirklen. På et forudbestemt signal, alle løfter deres fødder og putter deres ben i deres mave. Som spabadet bremser, vil det blive sværere at blive i gemt position. Vinderen af ​​spillet er den sidste person til at forblive flydende med benene gemt.


  Octopus Race

  Octopus Race er en swimming pool spil, der kan lære samarbejde og teamwork. Separate spillere i to hold og vælge en stærk svømmer fra hvert hold til at blive kaptajnen. Kaptajnen skal flyde på ryggen eller maven som base for blæksprutte. De resterende spillere på hvert hold holde på hænder eller ankler på kaptajnen til formular en blæksprutte form. Når holdene er i formation, line dem op i den ene ende af bassinet og give dem et signal til race til den modsatte ende af bassinet. Hvis en af ​​spillerne kommer bortset fra blæksprutte, skal holdet gå tilbage til begyndelsen og start igen. Det vindende hold er den, der når frem til den modsatte ende af bassinet først.


  Pool Sikkerhed

  Men sjov pool spil ser, at din sikkerhed kommer først. Hvis du ikke er en stærk svømmer, bære en redningsvest. Hvis en pulje Spillet indeholder en masse mennesker, gøre en optælling før og efter kampen. Observere i-pool og on-deck etikette for din egen sikkerhed og andres sikkerhed.

 • Tags:

Posts Carousel