Ideer til en Teen Rec Center

 • In Default
 • August 9
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Ideer til en Teen Rec Center  Teen rec centre giver lokale unge mulighed for at få en positiv liv bygning erfaringer og vokse varige venskaber. Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • En teenager rec center har potentiale til at give fantastiske muligheder for teenagere, der udnytter det. Tricket er at skabe et sted, hvor teenagere ønsker at gå. Et sikkert sted for lokale unge til at indsamle og socialisere med venner kan også være et sted at lære og vokse gennem erfaringer i samfundstjeneste projekter, fysiske fitness aktiviteter og kunst.

  Tilslutning Cultures

  De fleste samfund er en smeltedigel af mennesker fra forskellige kulturer. Frem forståelsen og respekt for kulturelle forskelle ved at skabe et rum, hvor teenagere kan skrive illustrationer, essays, musik eller andre relevante objekter og information, der definerer eller repræsentere deres kulturer. Hold kulturelle begivenhed dage, hvor de studerende kan skabe noget af deres valg for at tilføje til samlingen. Giv kulturelt referencemateriale og leksika eller andre publikationer at støtte yderligere udforskning af de kulturer, der vises.


  Samfundstjeneste

  Opret en bestyrelse til at vise lokale organisationer og andre fonde, der nyder godt frivillige tjenester. Tilskynde teenagere at finde muligheder for at hjælpe ved at holde en kvartalsvis tombola. Hver gang de gennemfører en frivillig projekt de tjener en tombola billet til at sætte på tegningen for at vinde en præmie. Hold månedlige center-dækkende arrangementer for teenagere til at deltage i frivillige aktiviteter ligesom fodring hjemløse på et krisecenter eller holde en fødevare drev til at donere til en lokal mad spisekammer.


  Byg en boghylde

  Support læsefærdigheder. Spørg teenagere til at bygge reoler til centrum og bede dem om at bringe i gamle bøger fra hjemmet, som de gerne vil dele med andre. Bede om, at teenagere returnere bøgerne på hylden, når de er færdige med at læse dem, så andre kan få mulighed for at læse dem så godt. Hold en fundraiser hostes af teenagere fra centrum for at rejse penge til at købe flere bøger til deres bibliotek.


  Game Night

  Fremme teamwork. Give teenagere med et spil værelse i centrum og på udendørs areal til sport byder et poolbord, dart, brætspil og basketball. Host spil nætter (eller eftermiddag), hvor teenagere hold op og udfordrer hinanden til en venskabskamp. Overvej en turnering, så flere hold til at konkurrere i løbet af et par dage. Hvis midler til rådighed, drej den vigtigste begivenhed i en fest og give pizza og forfriskninger til konkurrenterne. Opmuntre god sportsånd.

 • Tags:

Posts Carousel