ICU-Related Depression ofte overset, Undersøgelse Finder

  • In Default
  • March 30
  • 0 Views
  • 0 comments

ICU-Related Depression ofte overset, Undersøgelse Finder

Tirsdag, april 8, 2014 (healthday News) - En tredjedel af patienter indlagt på intensiv afdeling udvikle depression, der forårsager fysiske symptomer snarere end de typiske psykologiske tegn, en ny undersøgelse fund.

Som et resultat, kan deres tilstand gå udiagnosticeret og de kan ikke få brug for hjælp, forskningen foreslået.

"Det er et vigtigt spørgsmål for folkesundheden. Vi skal være mere opmærksomme på at forebygge og behandle det fysiske snarere end psykologiske symptomer på depression i ICU overlevende, "siger lederen af ​​undersøgelsen James Jackson, en psykolog og assisterende professor i medicin ved Vanderbilt University Medical Center i Nashville.

De fysiske tegn på depression inkluderet svaghed, ændringer i appetit og træthed, siger forskerne.

"De fysiske symptomer på depression er ofte resistente over for behandling standard med antidepressiv medicin, og vi er nødt til at bestemme, hvordan man bedst kan fremme genanvendelsen med et nyt fokus på fysisk og erhvervsmæssig rehabilitering," tilføjede Jackson.

Undersøgelsen omfattede over 800 patienter med respirationssvigt eller en livstruende blodinfektion kaldet sepsis, som blev indlagt på intensivafdelinger i Nashville. Gennemsnitsalderen for patienterne var 61.

Ved hjælp af forskellige tests, forskerne vurderet undersøgelsens deltagere for depression, post-traumatisk stress disorder (PTSD) og funktionelle handicap til tre måneder og et år efter udskrivelsen. De vurderede også patienternes livskvalitet.

Den forskning, offentliggjort online April 7 i The Lancet Respiratory Medicine, fandt, at 37 procent af patienterne havde mindst mild depression til tre måneder. Af disse er to tredjedele havde primært fysiske symptomer. En tredjedel af de patienter, der blev deprimeret stadig havde symptomer ved 12-måneders opfølgning.

Mens patienter med tidligere depression var mere tilbøjelige end andre til at opleve symptomer på depression efter deres intensivafdeling, depression ramt omkring 30 procent af dem, der ikke havde nogen mental sundhed spørgsmål på vurderinger af de tre-måneders og 12-måneders. I mellemtiden, kun 7 procent af patienterne udviklede symptomer på PTSD.

"Væsentlig tid og energi er blevet investeret i håndteringen PTSD i overlevende fra kritisk sygdom, men vores resultater tyder på, at det er mindre udbredt end depression," Jackson sagde i et tidsskrift pressemeddelelse. "Patienter i alle aldre er i risiko for at udvikle post-ICU mental sundhed og funktionelle handicap og mere skal gøres for at sikre, at disse nedskrivninger ikke bliver permanent."

Til tre måneder, undersøgelsen viste også en tredjedel af patienterne oplevede handicap i at udføre normale daglige aktiviteter, såsom at spise, bade og tage tøj på uden hjælp.

Mere end en fjerdedel af patienterne havde også problemer udfører nødvendige opgaver, såsom håndtering af penge, hvilket gør rejseplaner, skriver en indkøbsliste eller efter en opskrift på tre måneder.

Samlet set viser undersøgelsen, at patienter, der behandles i en intensivafdeling er tre gange mere tilbøjelige til at udvikle depression end den generelle befolkning. Depression er også fire gange mere udbredt blandt mennesker, der har overlevet en kritisk sygdom end post-traumatisk stress disorder (PTSD).

Nogle af de typiske tegn på depression omfatter vedvarende tristhed eller følelse værdiløse, håbløs eller "tomme", ifølge det amerikanske National Institutes of Health.

Flere oplysninger

American Psychological Association giver mere information om depression.

Posts Carousel