Hyppige Perioder i teenagere

 • In Default
 • November 7
 • 8 Views
 • 0 comments

 • Hyppige Perioder i teenagere  Hyppige perioder kan være forårsaget af et medicinsk problem. Photo Credit Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images
 • Teen piger ikke altid har regelmæssige perioder, især når de først begynder menstruation. Over tid, men de fleste piger oplever regelmæssige perioder, der opstår i gennemsnit, hver 21-45 dage. Hvis din datter er blødning oftere end det, eller oftere end hvad der er blevet normalt for hende, bør du lave en aftale med sin læge for at finde årsagen. I mange tilfælde er årsagen ikke er noget mere end hendes krop at vænne sig til at have en periode, men i nogle tilfælde er der en underliggende medicinsk årsag til, at hun bløder oftere end hun burde.

  Normale Perioder

  Ifølge KidsHealth, de fleste piger får deres første periode i alderen 10 og 15, men antallet af dage mellem perioder, samt det antal dage din datter blødninger, kan variere meget mere markant. Mens mange læger refererer til den gennemsnitlige 28-dages cyklus, det er ikke altid det magiske tal for teenage-piger. Den første dag i din datters cyklus er den første dag i hendes periode, men antallet af dage, indtil den første dag i hendes næste periode kan variere fra måned til måned. Hvis hun bløder oftere end hver 21. dag, eller mere end, hvad der er hun har bemærket som værende normal for hende, er det nødvendigt lægehjælp.


  Puberteten og Hyppige Perioder

  I mange tilfælde er årsagen din datter måske blødning oftere er fordi hendes krop er at vænne sig til hele processen med at have en periode. I løbet af de første to år efter sin første periode, er din datters krop justering til at opbygge hendes livmoderslimhinden, frigivelse og æg, og derefter kaste den livmoderslimhinden. Mens hendes hormoner og hjernen kemikalier, der er ansvarlige for reproduktion tilpasse sig deres nye roller, måske hun har uregelmæssig menstruation herunder perioder, der kommer hver to eller tre uger i stedet for at følge en regelmæssig månedlig cyklus, ifølge KidsHealth. En 21-dages cyklus er normalt for mange unge piger og kvinder, og det kan være, hvad der er almindelig for hende, også.


  Medicinske årsager

  I nogle tilfælde, er der en underliggende medicinsk problem, der er årsag din datter til at bløde oftere end hun burde. Fibromer, som er noncancerous vækster på livmoderen, kan forårsage uregelmæssige og hyppige blødninger. Endometriose, som er uterin væv, der er flyttet til æggelederne eller æggestokke stedet for at blive udvist i en periode, kan også forårsage hyppigere blødning ifølge Family Doctor hjemmeside. En skjoldbruskkirtlen problem kan også forårsage uregelmæssig eller hyppigere blødning. Enhver af disse betingelser skal diagnosticeres af en læge, og øjeblikkelig behandling kan forhindre yderligere komplikationer.


  Yderligere overvejelser

  Hvis din teenager datter er seksuelt aktive, kan hyppigere blødning skyldes en abort. Hvis din datter har mistanke om, er årsagen, søge lægehjælp for at være sikker hendes krop er healing.
  Overskydende stress eller pres på grund af eksamener i skolen eller et stort spil kommer op, kan også medføre, at din datter til at bløde oftere. Det er fordi stress hormoner indflydelse hvordan hjernen udskiller andre hormoner, der spiller en rolle i menstruation processen, rapporterer KidsHealth.
  Hvis din datter blødninger to gange på en måned, måske hun tror, ​​hun bløder oftere end normalt. Men hvis hun har en kort cyklus, såsom 21 eller 24 dage en periode kan komme i begyndelsen af ​​måneden, så det næste ville starte i slutningen af ​​samme måned. Det ville blive betragtet normalt og bør ikke være en årsag til bekymring ifølge Kate Kelly, forfatter til "The Teen Health Book."

 • Tags:

Posts Carousel