Hvorfor kan jeg ikke tabe på Atkins?

 • In Default
 • February 27
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Hvorfor kan jeg ikke tabe på Atkins?  Det tager tid at tabe fedt. Photo Credit Siri Stafford / Lifesize / Getty Images
 • Atkins kost er en type af ketogen, eller lav-kulhydrat, kost. De kost brænde fedt på en accelereret hastighed ved ikke at give dig nogen sukker til at brænde. Mens Atkins bøger kan sige "spise så meget som du ønsker," dette er ikke nødvendigvis den bedste løsning for alle. Mens tanken om at spise noget, men bacon og æg kan være attraktivt for nogle, er det ikke det bedste program til vellykket vægttab på en lav-kulhydrat kost. Kontakt din læge, før du begynder enhver kost eller motion program.

  Øvelse

  Mens slankekure kan arbejde for at tabe - eller kropsfedt - kost og motion sammen arbejde meget bedre. Hvis du ikke er i øjeblikket udøver, behøver du ikke en kompliceret program eller plan: starte med at gå en tur hver morgen og laver kropsvægt øvelser om aftenen. Dette hjælper øge dit stofskifte og fremskynde din fedt tab. Gåture, plus pushups, sprællemænd og andre øvelser, du har lært i gym klasse i skolen, kan give dig et forspring på dit vægttab mål.


  Protein

  For at følge Atkins kost, du stadig nødt til at spise nok protein - en low-carb diæt betyder ikke spise så meget af noget andet, du ønsker. Din krop kræver protein og aminosyrer, der omfatter proteiner, og den eneste måde at få dem er via din kost. Du har brug for at få mindst 30 procent af dine kalorier fra protein for at undgå muskel tab, konstaterer en artikel i 2005 "American Journal of Clinical Nutrition." Hvis du ikke gør det, dit stofskifte bremser, som du mister muskelmasse, og du ikke forbrænde fedt så effektivt.


  Kalorier

  Mens Atkins-diæt kan være lige så effektiv som enhver anden kost for vægttab, er det stadig muligt at spise for meget, mens på denne diæt, så spore din kalorieindtag og justere dine kalorier i overensstemmelse hermed. Du må ikke foretage drastiske nedskæringer, da dette kan føre til ekstrem sult og kosten fiasko. Skær 100 kalorier om dagen, og spore dine fremskridt i to uger. Hvis dit fedt tab er steget, laver du fine; hvis ikke, skæres yderligere 100 kalorier. Tag din tid - du ikke akkumulere den ekstra fedt natten, så det vil tage et stykke tid at slippe af med det så godt.


  Typer af Fat

  Mens alle fedt har 9 kalorier per gram, ikke alle fedtstoffer er lige sunde. Mens på Atkins diæt, er det stadig bedst at begrænse mættet fedt såsom findes i bacon og de fleste dybstegte fødevarer, som alle er også høj i trans-fedtsyrer. Monosaturated og polyunstaturated fedt er sundere, og essentielle fedtsyrer frembringe kritiske hormoner såsom testosteron, som er ansvarlig for muskel ombygning og reparation. Hvis du ikke producerer nok testosteron, er din evne til at tabe sig kompromitteret.

 • Tags:

Posts Carousel