Hvorfor kan jeg ikke tabe på 1300 kalorier om dagen?

 • In Default
 • August 14
 • 25 Views
 • 0 comments

 • Hvorfor kan jeg ikke tabe på 1300 kalorier om dagen?  Mangel på vægttab kan være meget frustrerende. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Du er blevet slankekure for en måned, spiser kun 1.300 kalorier om dagen, og omfanget stadig ikke har rokket. Det er en nedslående situation, men en, der kan sandsynligvis afhjælpes. Mange faktorer kan føre til en bås i vægttab - eller manglende vægttab helt. Adresse hver mulig faktor til at begynde at kaste de ekstra pounds.

  Du spiser mere end du tror

  Du tror måske, du spiser 1.300 kalorier om dagen, men det er helt muligt at du spiser mere end du tror. De fleste amerikanere undervurdere antallet af kalorier, de forbruger, i henhold til University of Arkansas professor Scot Burton der forsker ernæring og markedsføring. For at sikre, at du ikke er en af ​​dem, registrere hver eneste bid af mad, du spiser - også selvom det er kun en bid af cheesecake eller få druer. Brug en køkkenvægt til at måle dele så godt, som det er let at lave fejl, når du udelukkende stole på visuelle indtryk. Minutiøse optegnelser kan hjælpe dig med at afgøre, om gnave eller undervurderer dele er synderen bag din stall i vægttab.


  Metabolisme

  Din basal stofskifte, eller BMR, bestemmer, hvor mange kalorier en person skal spise for at bevare sin vægt. Hvis du er inaktive eller ikke vejer meget, kan din BMR være lavere end man skulle tro. En 30-årig kvinde, der vejer 120 lbs. har en BMR af 1.341 kalorier. En person med denne BMR vil have en vanskelig tid at tabe sig på en 1.300-kalorie diæt uden væsentlig forøgelse hendes niveau af fysisk aktivitet. Visse medicinske tilstande og medicin kan også forårsage en persons stofskifte skal sænkes: betablokkere, ofte bruges til at forebygge forhøjet blodtryk eller migræne, er kun en af ​​de lægemidler, der kan langsom metabolisme.


  Diæt

  Oprettelse af en kalorie underskud i sidste ende vil føre til vægttab. Imidlertid kan alle kalorier ikke være det samme. I stigende grad, beviser peger på en low-carb diæt for en mere effektiv vægttab. Harvard School of Medicine analyserede fire undersøgelser og fastslået, at low-carb Dieters kan forvente at miste 9 til 13 pounds mere end Dieters på en fedtfattig kost i de første seks måneder. Efter et år, resultater tendens til at være omtrent det samme. Hvis du ønsker at bryde et vægttab stall, dog kan en low-carb diæt være værd at prøve.


  Anbefalinger

  Øge mængden af ​​aktivitet, som du gøre for at begynde at tabe sig. Enhver mængde af aktivitet, vil hjælpe dig med at tabe sig, men du vil se de bedste resultater med 60 til 90 minutters aerob aktivitet. Cyklus med 14 miles-per-hour i 60 minutter, og du vil forbrænde 600 kalorier, hvis du vejer 125 pounds, eller 888 kalorier, hvis du vejer 185 pounds. Jo mere du vejer, jo flere kalorier din krop forbrænder under aktivitet, fordi den bruger mere bevare sin stofskifte. Undgå at spise sukker og raffinerede kulhydrater, da disse forårsager høje insulin niveauer, som igen kan lette fedt oplagring.

 • Tags:

Posts Carousel