Hvorfor ikke Road Cykler Har støtteben?

 • In Default
 • August 11
 • 9 Views
 • 0 comments

 • Hvorfor ikke Road Cykler Har støtteben?  Støtteben er mere udbredt på krydsere end racercykler. Photo Credit kzenon / iStock / Getty Images
 • Synet af et støtteben på en vej cykel er bundet til at genere en cykel puristiske. "En cykelrytter ville aldrig har nogen form for støtteben", skrev bemærkede cykling forfatter Eugene A. Sloane i "Popular Mechanics" erobre snobberi mod støtteben, der var godt i gang i 1970'erne. Ikke fundet så eller dag på bedre racercykler, støtteben tilføje vægt og tillade en stærk vind eller forbipasserende til at vælte cyklen. "Jeg tror, ​​de er ubrugelige," Sloane indgået.

  Risici

  Under henvisning til en støtteben for at holde din cykel oprejst og have det tumler løbet kan føre til problemer. Sloane bemærker i sin bog "Sloanes Complete Book of All-Terrain Cykler", som en bankede-over cykel kan opleve skader på sine bagskifter, bremsegreb og maling finish. Hvis du strammer en støtteben efter sine bolte løsnes, kan i ærmet klemme og beskadige kædehjulene, som er stelrørene, der fører fra den nederste beslag til dropouts der holder baghjulene. Sloane anbefaler unbolting støttebenet og smide det væk.


  Fysik

  En cykel rytter ønsker muligt letteste cykel, der kan håndtere opgaven med håndtering af vejforhold og Hill klatring, uden årsagerne til unødig luftmodstand. "Den grundlæggende retningslinje er at holde ekstra til et minimum, samtidig med at udstyre din cykel med de poster, som virkelig bidrager til sikkerhed, effektivitet og komfort," note forfatterne til "The Bicycle Rider Bibel." Den ekstra vægt af en støtteben er ikke opveje af en tilsvarende ydelse, de føler. Endvidere kan cykler, der kommer med svejsede støtteben er blevet svækket af varmestress ved svejsningen, bemærker de.


  Overvejelser

  På trods af den snobberi mod støtteben på racercykler, kan du have en personlig præference for at have en på din landevejscykel. Vær forsigtig i at tilføje en eftermarkedet støtteben ikke at skade dine kædehjulene, især hvis du har en aluminium eller carbon cykel ramme. Også faktor i, om din cykel er mere tilbøjelige til at blive beskadiget, hvis væltet af vinden, end hvis du lægge den forsigtigt på jorden, kæden opad. Især hvis du rider en landevejscykel med ladte cykeltasker på en lang turné, cyklen er sikrere omhyggeligt lagt på siden på jorden.


  Tips

  Hvis du lejr og ønsker at losse dit telt og cykeltasker, kan et støtteben hjælpe; kan du ønsker at tilføje en golfbold eller tennisbold til spidsen, så standen ikke stikke ind blødt jorden og tippe cykel over. En mulighed er en japansk model knyttet til kædehjulene nær bagakslen snarere end lige bag krankboksen. De japanske modeller er mere effektive til at stabilisere cyklen, skriver mekaniker Rob Van der Plas i "The Bicycle Repair Bog", og får ikke i vejen, når skalten cyklen bagud.

 • Tags:

Posts Carousel