Hvorfor har de gamle grækere Start OL?


 • Hvorfor har de gamle grækere Start OL?  Glory var den ultimative præmie til de gamle grækere. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • OL, den mest berømte sportslige konkurrence serie på jorden, bringe verdens bedste atleter til et tidspunkt til at konkurrere om deres lande. De begivenheder og årsagerne til de Olympiske Lege er meget anderledes nu, end da de gamle græske OL først blev registreret i 776 f.Kr. på Mount Olympia i Grækenland.

  Myter

  Flere myter fortælle, hvorfor de gamle grækere begyndte vært en atletisk konkurrence af denne størrelsesorden. En fortælling siger kong Oinomaos af Pisa ville kun tillade en mand, der kunne slå ham i en vogn løb gifte sin datter Hippodamia, men hvis udfordreren mistede, ville han blive halshugget. Prins Pelops ønskede at gifte sig med Hippodamia og udformet en plan for at slå Oinomaos. Pelops vandt løbet og Oinomaos døde i processen. Pelops giftede Hippodamia og grundlagde OL for at fejre sin sejr. En anden myte involverer Hercules angriber byen Elis og stiftende OL til ære for sin far, Zeus.


  Fakta

  Historikere har opdaget, at de gamle OL var en kombination af sportsbegivenhed og religiøs festival, og kun græske mænd fik lov til at konkurrere. Hver Olympiske Lege startede med et offer og en ed til Zeus af atleterne til at sværge fair konkurrence. I de første olympiske lege, den eneste begivenhed var Stadion mund race, hvilket mytologi stater blev målt ved Hercules og var ca. 190 meter lang. Det var først den 14. olympiade, at en ny begivenhed blev indført, en dobbelt stadion løb. Selv i krigstid, fik græske atleter lov sikker passage til OL for at konkurrere. De antikkens olympiske lege blev afholdt en gang hvert fjerde år for 1170 år, indtil Christian byzantinske kejser Theodosius forbød konkurrencen.


  Champions

  Sejrherrerne af OL modtaget en olivengren krans som en præmie, og blev betragtet som helte. Intet materiale gevinst blev tildelt atleterne. Nogle havde statuer og digte udformet i deres ære, og æren af ​​deres lokalsamfund. Grækerne var et konkurrerende mennesker, som troede lidenskabeligt "Agon" eller konkurrence, og betragtes som den største gennem konkurrencen.


  Mere end et spil

  De hovmodige grækere begyndte OL på grund af deres tro på herlighed konkurrencen og at ære guderne med deres evne. OL var meget mere end et spil, gav de konkurrenter en chance på udødelighed. Konkurrenter blev set som helte, der i deres sejre, modtaget noget større end penge eller præmier - ære. De græske OL Gamle fusionerede to ting, som grækerne holdt hellige, religion og ønsket om storhed.


  Stadion Workout

  Den antikke græske stadion løb var grundlaget for de gamle OL. Dagens tilsvarende i sporet er den 200-meter-løb. Næste gang du går ud for en løbetur, leder til en lokal bane i stedet, og sprint ligesom grækerne med dette OL-inspirerede træning. Start med at køre en 200-meter-løb på 100 procent indsats, hvile i fem minutter og gentag endnu 200-meter sprint. Efter den anden 200, hvile i fem minutter og derefter jog for 400 meter, en dobbelt stadion. Ved afslutning, straks køre en anden 200 meter med 100 procent indsats. Hvile i yderligere fem minutter, og køre din sidste 200-meter sprint ved maksimal indsats. Hvil i fem minutter igen, og jog 400 meter til din anden og sidste dobbelt stadion. Brug denne træning til konditionering; du sprint / jogge i alt en mile.

 • Tags:

Posts Carousel