Hvorfor er Teen Fedme blive et stort problem?

 • In Default
 • April 20
 • 5 Views
 • 0 comments

 • Hvorfor er Teen Fedme blive et stort problem?  Teen fedme er stigende. Photo Credit BananaStock / BananaStock / Getty Images
 • Med udbredelsen af ​​fastfood restauranter og bekvemmelighed fødevarer tilbydes på købmandsforretninger, teenagere står over for en truende sundhedskrise - fedme. Ifølge en artikel på ABC News, "De fleste amerikanere Kan være fede i 2030, Rapport advarer" mere end halvdelen af ​​alle amerikanere vil være fede i 2030 - koster US $ 66000000000 i sygdomsbehandling og 500 milliarder dollars i tabt produktivitet. Fedme er stigende blandt teenagere og sætter dem i risiko for hjertesygdomme og andre kroniske sygdomme. Forståelse af faktorerne bag teen fedme kan hjælpe forældre bekæmpe problemet.

  Media Indflydelse

  En artikel om Centers for Disease Control og Forebyggelse hjemmeside, "Barndom fedme Fakta", hedder det, at fedme sats for unge i alderen 12 til 19 steget fra 5 procent til 18 procent fra 1980 til 2010. I løbet af denne periode, reklame for populær hurtigt mad og snacks er eksploderet på tv, internet og sociale medier. Ifølge en artikel fra National Center for børn i fattigdom, "Adolescent fedme i USA," food marketingfolk brugt 1 milliard dollar i 2006 markedsføring mad til unge ved hjælp af tv, internet og medier enheder som smartphones.


  Dårlig mad valg

  Med skole, hjemmeopgaver og aktiviteter efter skole, teenagere ofte spiser på farten, hvilket kan betyde, at vælge usunde fødevarer som burgere og pommes frites. Ifølge en artikel på ABC News, "Fedme i Amerika: Er det Out of Control?" Dr. Stacey Brethauer rapporterer, at en generation af teenagere er vokset op på fastfood. Fastfood er normalt kalorieindhold tæt og højt indhold af fedt, hvilket gør det en dårlig erstatning for regelmæssige måltider. Derudover teenagere og deres familier forbruge mere tilberedte fødevarer fra restauranter og supermarkedskæder. Som følge heraf er teenagere spiser flere kalorier og mættede fedtstoffer.


  Inaktivitet

  I tillæg til usunde valg af fødevarer, har teenagere reduceret deres fysiske aktivitetsniveau. En artikel om National Center for børn i fattigdom hjemmeside, "Adolescent fedme i USA," rapporterer, at mindre end 20 procent af gymnasieelever deltog i de anbefalede en time om dagen på fysisk aktivitet i 2006. Mange teenagere også deltage i stillesiddende aktiviteter, såsom at spille videospil og surfe på internettet. Denne mangel på regelmæssig fysisk aktivitet gain forårsage vægtstigning, fordi teenagere ikke expending de høje kalorier de indtager.


  Fødevareusikkerhed

  Nogle teenagere lever i "fødevarer ørkener", som er områder, hvor folk ikke har adgang til friske råvarer og andre sunde fødevarer. Bor i en fødevare ørken kan påvirke en teenager psykologisk ved at forårsage fødevareusikkerhed, som rapporteret af National Center for børn i fattigdom. Lav indkomst teenagere og børn, der føler sig usikre på deres valg af fødevarer kan købe billige, højt fedtindhold fødevarer, på trods af de dårlige effekter det har på kroppen.


  Virkninger af fedme

  Virkningerne af teen fedme krisen er overvældende. En artikel om National Center for børn i fattigdom, "Adolescent fedme i USA," siger, at én ud af hver seks unge er overvægtig, og en af ​​tre er i risiko for at blive overvægtige. Fede unge er i risiko for hjertesygdomme, diabetes, astma, højt kolesteroltal og søvnapnø. Ifølge en artikel på Lad os Move hjemmeside, "Sundhedsproblemer af fedme blandt børn," i en prøve af 5 til 17 årige, 60 procent af overvægtige børn havde mindst én kardiovaskulær sygdom faktor, mens 25 procent havde to eller flere faktorer for hjertesygdom.

 • Tags:

Posts Carousel