Hvorfor Er Sugar Bad for vægttab?


 • Hvorfor Er Sugar Bad for vægttab?  Skær ned på sukkerholdige godbidder til at fremme sundt vægttab. Photo Credit Photos.com/AbleStock.com/Getty Images
 • Når du forsøger at skære ned på dit kalorieindtag, så din krop vil brænde sine fedtdepoter, det sidste, du behøver, er sukker, der giver 4 kalorier per gram. Det betyder 1 tsk. sukker indeholder 16 kalorier. Den værste del? Sukker giver ikke nogen næringsstoffer, så alle de kalorier du tager i er for ingenting.

  Betydning

  Sunde fødevarer giver vigtige næringsstoffer ud over de kalorier, de indeholder. For eksempel frugt, grøntsager og fuldkornsprodukter giver vitaminer, mineraler og fibre. Hvis du er på et vægttab kost, spise disse fødevarer giver brændstof og næringsstoffer, din krop har brug for at opretholde en sund funktion. Men hvis i stedet for sunde fødevarer, du spiser slik, slik, bagværk, sodavand og andre sukkerholdige elementer, din krop vil sandsynligvis modtage mange flere kalorier, end den har brug for, som den derefter vil gemme som fedt.


  Naturligt forekommende Sugars

  Naturligt forekommende sukkerarter, såsom fruktose i frugt og laktose i mælk, ikke truer dit vægttab program så meget som tilsat sukker. Naturligt forekommende sukkerarter ikke er til stede i store mængder, så de tilføje en smule sødme til fødevarer, der også indeholder mange andre sunde næringsstoffer. Hvis du spiser en kost, der hovedsageligt består af hele korn fødevarer, grøntsager og frugt, de naturligt forekommende sukkerarter du tager i sandsynligt ikke vil true din kost.


  Tilsat sukker

  Tilsat sukker er en anden historie. Fødevareproducenter føje ofte sødestoffer til at levere bulk, fungere som et konserveringsmiddel, støtte i gæring, bevare friskheden eller forbedre smagen. Fødevarer med meget tilsat sukker ofte er høj i kalorier, men relativt lav i næringsstoffer, en dårlig kombination for folk i håb om at tabe sig. Producenter bruger en række sødestoffer, herunder high fructose corn syrup, majs sødestof, malt sirup, majssirup, dextrose, brun sukker, fruktose, frugtsaftkoncentrater, glucose, honning, invertsukker, lactose, maltose, melasse, saccharose, sirup og råsukker.


  Overvejelser

  Du behøver ikke at huske alle de forskellige navne på sødemidler. I stedet bare læse næringsdeklarationen, som rapporterer, hvor meget total sukker en servering af en fødevare eller drikkevare indeholder. Skelner ikke næringsdeklarationen mellem typer af sukker, men for kalorie-ser formål, alt der betyder noget er at finde ud af, hvilke fødevarer er højt indhold af sukker, så du kan undgå dem. Generelt kan du holde din sukker indtag lavt ved at fjerne forarbejdede fødevarer fra din kost og vælger friske fødevarer i stedet.

 • Tags:

Posts Carousel