Hvorfor Er Sugar Bad for diarré?

 • In Default
 • February 12
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Hvorfor Er Sugar Bad for diarré?  Sukker kan forværre diarré. Photo Credit Jupiterimages / Polka Dot / Getty Images
 • Uanset om du udvikler diarré som følge af en virus, madforgiftning, fødevareallergi eller andre sundhedsrelaterede tilstand, korrekt behandling er afgørende for at forebygge komplikationer såsom dehydrering. Mens sukker er en væsentlig kulhydrat at brændstoffer hver celle i din krop, er det ikke altid en ven, når du har diarré.

  Sukker, dehydrering og diarré

  Det er en almindelig misforståelse, at vand alene er et middel mod dehydrering. I virkeligheden, når man har diarré, sukker spiller en vigtig rolle i rehydrering. WHO forklarer, at en effektiv oral rehydrering opløsning indeholder ikke kun vand men også salt og sukker, som hjælper erstatte nødvendige næringsstoffer tabte til diarré. En oral rehydrering opløsning, der indeholder vand, salt og sukker er effektiv i 80 procent af dehydrering sager, der involverer diarré.


  Den fine linje

  Selvom sukker er en vigtig del af rehydrering proces, når du har diarré, for meget - fortyndinger, der indeholder mere end 3 procent sukker - kan gøre din diarré symptomer værre. Ifølge Brown University, en fortynding på ca. 1 liter vand, 1 tsk. af salt og 8 tsk. sukker er passende for rehydrering. Tilføje mere sukker til fortynding frembringer en osmotisk virkning i colon. I løbet af denne osmose, din kolon trækker i overskydende mængder vand, blødgørende afføring og forværre diarré tilstand.


  Soda og Fruit Juice

  Sodavand og frugtsaft bør aldrig være muligheder for afhjælpning hydrering, at resultaterne fra diarré. Sukkerindholdet i sodavand og frugtsaft er for høj og kun forværrer tilstanden. Ifølge New York University Langone Medical Center, bortset fra for meget sukker, sodavand og frugtsaft er ikke leverandører af elektrolytter, som er væsentlige for rehydrering. Sportsdrikke dog indeholde den passende forhold mellem sukker og elektrolytter at rehydrere uden at forværre diarré tilstand.


  Kunstige sødemidler

  Hvis du er tilbøjelig til diarré, springe lavt kalorieindhold sødestoffer. Ifølge Harvard Medical School erythritol, D-tagatose, sorbitol, mannitol og xylitol er alle mellem 50 og 92 procent sødere end almindelig tabellen sukker - denne sødme kan komme med en pris, hvis du er følsom over for sukkeralkoholer. Harvard Medical School forklarer, at disse sødemidler kan forårsage gas og diarré. Fordi dine tarme absorbere sukker alkohol langsomt og ufuldstændigt, hvis du allerede har diarré, kan brugen af ​​lavt kalorieindhold sødestoffer forværre din tilstand.

 • Tags:

Posts Carousel