Hvorfor Er jeg tager på i vægt, hvis jeg har tænkt mig at Gym?

 • In Default
 • October 26
 • 5 Views
 • 0 comments

 • Hvorfor Er jeg tager på i vægt, hvis jeg har tænkt mig at Gym?  Du arbejder hårdt. Du ønsker resultater. Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Du sluttede et motionscenter og gå religiøst tre til fire gange om ugen. Du tager en aerobic klasse, så du rammer kredsløb for nogle muskler arbejde. Du er der ikke mindre end 1 ½ time hver gang. Derhjemme du spiser sundt og drikke masser af vand. I går, du selv fik ind i dine "skinny" bukser. Du føler dig godt og du ser godt efter komplimenter fra venner. Så du træder på skalaen og føler en stigning i vrede som du indse, du har taget på i vægt. Fortvivl ikke. Dette almindeligvis sker med folk stræber efter at tabe.

  Fysiologi  Hvorfor Er jeg tager på i vægt, hvis jeg har tænkt mig at Gym?  Mucle giver form til kroppen. Photo Credit muskel krop billede ved chrisharvey fra Fotolia.com

  Når du træner, dine muskler bliver tættere og tungere. Så mens du taber fedt pounds, du få muskler pounds. Muskler vejer mere end fedt, så følger det, at du vil tage på i vægt på skalaen. Men ifølge Sportsdoctor.com, muskel har en hurtigere metabolisme end fedt, næsten 10 til 20 gange hurtigere. Det betyder muskel bruger mere energi end fedt gør. Dens energiforbrug kommer fra fedtdepoter Det brænder. Så, som muskelafslappende stiger, fedt falder. Skalaen forklarer ikke denne fysiologisk faktum.


  Muskel betydning  Hvorfor Er jeg tager på i vægt, hvis jeg har tænkt mig at Gym?  Vægt ikke fortælle hele historien. Photo Credit sommer pige billede af Renata Osinska fra Fotolia.com

  Muskel giver dig styrke til at løfte, bøje og bevæge sig. Når du træner, du tone dine muskler, og de bliver mere effektive. Selvom muskler vejer mere end fedt, muskler fylder mindre plads på din krop, fordi dens makeup er tættere. Forestil dette. Sammenlignet med en badebold, en lille solid gummibold vejer mere. Alle dens vægt komprimerer i et lille rum. Den badebold, selvom mange gange større, vejer mindre. Forestil dig nu begge bolde som dele af din krop. Hvilket ville du hellere have som en del af din krop?


  Opløsning

  Først skal du nødt til at komme ud af sindet indstillet, at skalaen måler din succes. Beslutte, om du hellere vil måle en sund krop med antallet af pounds det vejer, eller ved hvordan det ser ud, hvilken størrelse det passer ind, og hvordan trim det føles. LaRue E. Cook, BS, MHA, JD, af Doittennis.com, tilråder at have et fedt analyse udført af en fitness træner på dit gym. Bliver reelle fremskridt tydeligt, når du ser forholdet mellem muskler til fedt ændringer, fordi du har ændret din kropssammensætning.


  Nye mål  Hvorfor Er jeg tager på i vægt, hvis jeg har tænkt mig at Gym?  Bare gør det! Photo Credit voksen øvelse billede af John Sfondilias fra Fotolia.com

  Du har opgivet tanken, at omfanget er mål for vægttab tæller mest. Nu er du nødt til at vedtage en ny vurdering gauge. Prøv først på nogle mindre tøj hver uge. Du vil se dine fremskridt, som de kommer tættere og tættere på montering. For det andet, tage dine mål med et målebånd gang om ugen. Hold regnskab med resultaterne hver gang. Som tallene falder, vil du kender din fitness plan virker.


  Måling

  De bedste steder at måle omfatter overarmene, brystet tværs brysterne, taljen på linje med navlen, hofter i overensstemmelse med de hofter, de øvre lår og kalve. Placering af målebånd i samme område hver gang vil give dig den bedste sammenligning. Til dine arme, lår og kalve, placere målebånd rundt om det område af den største diameter for nøjagtighed.

 • Tags:

Posts Carousel