Hvorfor Eating Sugar Hæver Your Heart Rate

 • In Default
 • August 31
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Hvorfor Eating Sugar Hæver Your Heart Rate  Sukker påvirker pulsen på diverse måder. Photo Credit hjerteslag medicinske billede ved Nicemonkey fra Fotolia.com
 • Sukker kan under visse omstændigheder for nogle mennesker, øge pulsen. En søgning af internettet afslører blandede påstande med hensyn til de umiddelbare virkninger af sukker på hjertefrekvensen. Men forskning - som den, Kennedy og Scholey sammenfattet i Springer Link - og en forståelse af den er involveret i metabolismen af ​​sukker fysiologi tyder sukker kan påvirke pulsen på kort, mellemlang og lang sigt via forskellige mekanismer.

  Brændstof til eftertanke

  Din krop kræver brændstof for at kunne fungere. Den mad, du spiser, er dit brændstof. Det er fordøjet og omdannes til glukose, en form for blodsukker, som derefter bruges af celler til den nødvendige energi til alt, hvad din krop gør - fra at tænke på at trække vejret til at køre. Nogle fødevarer, benævnt højt glykæmisk indeks (GI) fødevarer, omdannes til glucose hurtigere end andre fødevarer. Sukker er en høj GI fødevarer. Når man indtager enkel forarbejdet sukker, kan den omdannes til blodglucose inden for minutter. Denne korte tid, der kræves for at konvertere sukker til blodsukker er en grund til at mennesker henvende sig til slik til en hurtig pick-me-up. Komplekse kulhydrater såsom grøntsager og frugt eller proteiner, herunder nødder, fisk og kød tage meget længere tid, der skal konverteres i cellulært brændstof.


  Umiddelbare effekter

  Når blodsukkeret er højt, bugspytkirtlen frigiver insulin, som derefter er med til at transportere glucose ind i muskelvæv eller leverceller. Der, er det bruges til energi. Hvis der er mere glukose til stede end nødvendigt, insulin hjælper glukosen til at blive lagret i fedtvæv som fedt for potentielle fremtidige energibehov. En øjeblikkelig virkning af fordelingen og omdannelse af glucose til cellulær energi er en øget metabolisme, som kan manifestere sig i form af øget hjertefrekvens, forhøjet blodtryk eller en anden form for ophidselse, såsom øget mental årvågenhed. En undersøgelse foretaget af Kennedy og Scholey beskrevet på Springer Link fandt, at undersøgelsens deltagere havde større stigninger i hjertefrekvens og klarede sig bedre, når det gives mentale opgaver efter indgift af glukose end kontrolpersoner, der gjorde de samme opgaver uden glukose. Folk har individualiserede reaktioner på øget stofskifte, så sukker ikke altid forårsage en mærkbar ændring i hjertefrekvens for alle individer. I Kennedy og Scholey undersøgelse, patienter, som havde lavere baseline hjertefrekvens havde den største ydeevne forbedringer efter glukose administration.


  Midtvejs-effekter

  Når insulin har elimineret glukose fra blodet, er der en betingelse for sænket blodsukker. Mennesker med diabetes eller med andre metaboliske tilstande, såsom reaktiv hypoglykæmi eller postprandial reaktiv hyperinsulinæmi kan opleve en pludselig nedbrud i blodsukker, fordi deres pancreas overreacts til tilstedeværelsen af ​​blodglucose og frigiver for meget insulin. Pancreas reaktion udløser en kavalkade af hormon reaktioner, herunder frigivelse af stresshormoner som adrenalin ved hypofysen. Disse stresshormoner stimulerer det sympatiske nervesystem og forårsage fysiologiske ophidselse, der kan omfatte - blandt andet svar - øget puls, forhøjet blodtryk, hyperaktivitet, angst og irritabilitet. For eksempel er en undersøgelse fra Langseth og Dowd beskrevet på ADD ADHD Advances fundet, at næsten tre fjerdedele af børn diagnosticeret med ADHD, som viste hyperaktivitet efter indtagelse af sukker havde reaktiv hypoglykæmi. For dem, der lider af metabolisk dysfunktion, betingelser for lavt blodsukker, som forekommer flere timer efter indtagelse af sukker, kan forårsage en stigning i hjertefrekvens.


  Langtidsvirkninger

  Sukker tegner sig for 25 procent af amerikanernes kalorieindtag. Den tungtvejende sandhed er, at vores besættelse med sukker, sammen med en voksende modvilje til at udøve, har gjort os fede. Husk, insulin omdanner blodsukkeret det kan ikke bruge til øjeblikkelig energi til fedt. Den ekstra omkreds vi udfører byrder vores hjerte og bidrager til eskalerende hjertesygdom - herunder forhøjet blodtryk, forhøjet blodtryk og forhøjet puls.


  The Cure

  Du kan drage fordel af den øget mental og fysisk energi, fødevarer giver uden at stresse din metaboliske system eller udgør risici for dit hjerte-kar-system. Minimere forbruget af simple sukkerarter og stivelser, og i stedet forbruge komplekse kulhydrater såsom frugt, grøntsager og hele korn fødevarer. Disse fødevarer tage længere tid at frigive sukker i dit blod og give din hjerne og krop med en konstant kilde til glucose.

 • Tags:

Posts Carousel