Hvordan virker Øvelse Gør dig sove bedre?

 • In Default
 • August 30
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Hvordan virker Øvelse Gør dig sove bedre?  Øvelse er forbundet med bedre søvn. Photo Credit sovende billede ved Dwight Davis fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Søvn er en af ​​de vigtigste og mest ofte forsømte elementer i en sund livsstil. Undersøgelser viser, at personer, der allerede er engageret i motion og sund levevis kan forbedre kvaliteten af ​​deres søvn, selv om videnskaben bag det ISNA € ™ t helt forstået. Fordelene ved bedre søvn vil filtrere tilbage i dit daglige liv og forbedre fokus, opmærksomhed og koncentration.

  Søvn

  Trods forskernes uddybning biologiske og fysiologiske forståelser af, hvordan den menneskelige krop fungerer, søvn er stadig en mystisk proces, der overholder en ukendt interne mekanisme. Forskning har imidlertid vist, at søvn regulerer humør og er tæt knyttet til indlæring og hukommelse funktioner. Det hjælper også at maksimere produktiviteten i løbet af dagen og spiller en afgørende rolle i den samlede energi niveau og sundhed.


  Fordele ved motion

  Motion er et vigtigt supplement til en normal nats søvn. Ifølge Mayo Clinic, regelmæssig fysisk aktivitet har to bemærkelsesværdige fordele. Det kan hjælpe dig med at få til at sove hurtigere, uddybe søvn cyklus og forhindre urolige nætter vende og dreje.


  Slow-Wave Sleep

  Dr. Qanta Ahmed, en søvn læge, siger dyb søvn kaldes slow-wave sleep. Det er også kendt som tredje fase, eller delta søvn. I løbet af denne tid, hyppigheden af ​​hjernebølger er langsom, men bølgerne er høje og dybe. Denne medrivende niveau af søvn gør en individuel vanskeligt at vække, men det bidrager til en øget evne til at fokusere og en følelse af forfriskning i morgen. Slow-wave søvn er også knyttet til frigivelsen af ​​væksthormoner hos børn.


  Sleep Apnea

  Motion, kost og søvn er alle tæt forbundet med vægt. Fedme forårsaget af en stillesiddende livsstil kan føre til søvnapnø, hvilket igen gør aktivitet endnu vanskeligere løbet af dagen. Søvnapnø er en lidelse, hvor individer stoppe trække vejret i deres søvn. Det påvirker kvaliteten af ​​søvn og fører til sundhedsmæssige risici såsom slagtilfælde, hjerteanfald og kongestiv hjerteinsufficiens. Bo passer gennem øvelse er en vigtig del af at undgå forstyrrelser, såsom søvnapnø.


  Advarsel

  The National Sleep Foundation anbefaler at undgå motion lige før søvn. Øgede energi niveauer gør søvn vanskeligere, ikke mindre. I stedet er det bedste tidspunkt til at udøve er i løbet af eftermiddagen, eller i hvert fald ikke mere end tre timer, indtil sengetid. Temperaturstigninger krop under træning og tager mindst seks timer at falde efter træning. Køligere kropstemperatur er forbundet med begyndelsen af ​​søvn, så motion løbet af eftermiddagen svarer til en passende temperatur ved sengetid.

 • Tags:

Posts Carousel