Hvordan virker Nair hårfjerning arbejde?


 • Hvordan virker Nair hårfjerning arbejde?  Nair fungerer bedst på benene; andre hud kan være for følsom til at tolerere en kemisk hårfjerningsmiddel. Photo Credit Jim Arbogast / Photodisc / Getty Images
 • Kemiske rigtige spørgsmål cremer er en af ​​mange hår-fjernelse muligheder. Nair s fordele indbefatter glattere hud og en længere tid, før hårvækst, især sammenlignet med barbering; Ulemper omfatter hudirritation og en gennemtrængende lugt. Den nøjagtige mekanisme af rigtige spørgsmål cremer kan virke mystisk, men videnskaben bag produktet er faktisk ret ligetil.

  Grundlæggende

  Nair, ligesom andre kemiske rigtige spørgsmål cremer, opløser disulfidbindingerne mellem keratin proteiner i håret. Dette efterlader hårsækken intakt - tillader håret at regrow vinder - men transformerer håret sig til en gelatine-lignende konsistens. Det gelatinøse stof bliver så let tørres eller skylles bort ned i afløbet.


  Kalium Thioglycolat

  Nair primære aktive bestanddel er en forbindelse kendt som kalium thioglycolat, en af ​​en klasse af forbindelser, thioglycolat som specifikt rettet mod disulfidbindingen. Andre depiliatory cremer bruger ofte sulfider, der arbejder hurtigere end thioglycolates, men også lugte stærkere takket være deres svovlindhold. Thioglycolates er også mindre tilbøjelige til at irritere din hud.


  Calciumhydroxid

  Nair indeholder også calciumhydroxid, eller kalk. Calciumhydroxid er en forbindelse, der hjælper styrke virkningen af ​​thioglycolates opløse hår ved deres rødder. Det kan irritere huden, som kalk er ætsende kemiske handling kan gøre det samme for proteiner af din hud, som det gør at proteinerne i dit hår akslen.


  Hud reparatører

  De fleste versioner af Nair indeholder også en slags ingrediens til støtte hud reparation efter at være udsat for de barske depilatoriske kemikalier. En formulering indeholder aloe; en anden bruger kakaosmør og en tredje indeholder baby olie til at lindre huden.


  Advarsler og forholdsregler

  Følg anvisningerne på din flaske Nair omhyggeligt og bruge det kun på den del af det angivne krop. Må ikke anvendes på revnet, knuste eller allerede irriteret hud. Efterlad ikke produktet på din krop længere end anbefalet på flasken; dette kan føre til ætsninger. Hvis din hud begynder at snurre, kløe eller brænde, vaske rigtige spørgsmål med det samme og stoppe brugen. Fugter godt med en blødgørende efter brug Nair at hjælpe helbrede huden.

 • Tags:

Posts Carousel