Hvordan til at hjælpe helbrede Sun Poison

 • In Default
 • September 12
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Hvordan til at hjælpe helbrede Sun Poison  Overdreven udsættelse for solen kan føre til sol forgiftning. Photo Credit schwimmbad6 billede ved Dron fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Sun forgiftning eller soleksem er en type udslæt, der resulterer fra huden udsættes for alt for meget sollys, forklarer MayoClinic.com. Sun forgiftning starter normalt ud som en virkelig dårlig solskoldning. Det er vigtigt altid at bære solcreme eller dække følsomme hudområder, når udendørs, men hvis du har været ude i solen og har lidt en alvorlig solskoldning eller rød udslæt, er du nødt til at behandle de områder med det samme.

  Trin 1

  Undersøg din hud for symptomer på sol forgiftning. Dette sker normalt efter en overeksponering for solen med nogen, der ikke har været udsat for sol nylig. Dette omfatter en rød udslæt, der kan eller ikke kan have blister på vand, hævelse, kløe, intens brændende, hud peeling, rødme, blærer på huden, kulderystelser, hud, der er varm at røre ved, kvalme og generel utilpashed.

  Trin 2

  Fjern tøj, der er clingy eller stram. Open air eksponering er den bedste behandling, men hvis du er på et offentligt sted, eller skal bære tøj, vælge noget, der er baggy eller løstsiddende, der ikke vil irritere huden. Brug en tør forbinding om nødvendigt at dække over åbne vabler eller områder, hvor huden er begyndt at skalle. Dette vil også hjælpe det forbrændte område heler uden at gnide op imod tøj.

  Trin 3

  Brusebad i koldt vand eller anvende våde håndklæder på huden for at køle det; undgå at placere våde håndklæder over åbne sår eller blærer hudområder. Tilføj en ispose om nødvendigt at hjælpe kedelig smerten. Pat din følsom hud tør; ikke gnide eller forsøge at skrabe væk huden eller blærer.

  Trin 4

  Administrere smertestillende medicin. MedlinePlus forklarer bruger ibuprofen til at hjælpe med at tage smerten væk og reducere inflammation. Undgå aktuelle numbing løsninger, der har en råolie base.

  Trin 5

  Cover-up og undgå yderligere UV-eksponering, herunder omfatter naturligt sollys og UV-stråler fra en garvning kabine eller seng. De Occupational Safety and Health Administration stater rådgiver iført beskyttelsesbeklædning, når du går ud i solen og forsøger at undgå eksponering i den tid solens stråler er de stærkeste, som er fra 10:00 til 04:00


  Advarsler

  • Hvis din sol forgiftning er svær, kan du opleve åbne sår, blødning, høj feber og overdreven hvid peeling hud. Hvis disse symptomer opstår, søge lægehjælp så hurtigt som muligt.


  Tips

  • Brug aldrig band hjælpemidler eller gaze, der indeholder lim, kan dette rippe følsomme områder af huden.
  • Nogle typer af medicin, herunder antibiotika, kan give udslæt, når de udsættes for solen eller gøre dig mere følsom over for UV lysstråler.
  • Sun forgiftningssymptomer kan vare op til 7 dage før huden begynder at helbrede og smerte er mindsket.

 • Tags:

Posts Carousel