Hvordan Teenagere Kommuniker Om Følelser


 • Hvordan Teenagere Kommuniker Om Følelser  Teenagere, der taler til forældre om deres følelser kan være mindre tilbøjelige til at engagere sig i farlige adfærd. Photo Credit Jupiterimages / Pixland / Getty Images
 • De fleste teenagere lever travle, kaotiske liv fyldt med aktiviteter lige fra akademikere til fritidsaktiviteter. De er også travlt tænke på fremtiden og beskæftiger sig med en bred vifte af fysiske ændringer, der kan forårsage humørsvingninger eller andre følelsesmæssige problemer. Det er vigtigt for teenagere til at kommunikere deres følelser for at hjælpe dem med at klare og håndtere de uundgåelige spændinger og ændringer i ungdomsårene.

  Verbal kommunikation

  Nogle teenagere er let i stand til at udtrykke deres følelser mundtligt og tale længe med andre om deres interesser, aktiviteter og bekymringer. De kan engagere regelmæssigt familiemedlemmer, venner og andre kære i samtale om vigtige spørgsmål og vise interesse i livet for andre mennesker. Ifølge Palo Alto Medical Center, kan teenagere, der ikke udtrykker deres følelser og tale med andre om deres bekymringer være på et højere risiko for at opleve humørsvingninger. Forældre kan hjælpe teenagere kommunikere effektivt ved regelmæssigt at engagere dem i samtale, vise interesse og opholder sig involveret i deres liv.


  Nonverbal kommunikation

  Nonverbal kommunikation involverer faktorer som kropsholdning, øjenkontakt og stilhed. Teenagere, der ikke er sikker på, hvordan man verbalt udtrykke ubehagelige følelser kan stå i defensive stillinger med krydsede arme, undgå at gøre øjenkontakt eller give forældre eller kære den tavse behandling. Ifølge psykologer Barbara R Greenberg og Jennifer A. Powell-Lunder deres bog, "Teenage som andet sprog: En Forældre Guide til at blive tosprogede," forældre kan lære at fortolke nonverbale kommunikation ved at være opmærksom på disse tegn. Det er også vigtigt at indse, at nonverbale signaler skal fortolkes i den rette sammenhæng. For eksempel, hvis dit barn er tavs efter ikke en test, kan det betyde, at han er ked af det eller frustreret. Hvis han er tavs efter at have hørt, at han er blevet optaget på college, kan det betyde, at han overvældet, chokeret eller ude af stand til at udtrykke sine følelser af lykke.


  Digital kommunikation

  Digital kommunikation spiller en afgørende rolle i at kommunikere til de fleste teenagere. Sms'er, e-mail og instant messaging bruges af teenagere, som er sociale netværkssider. I en 16 JULI 2010 artikel til "The Guardian", teenagere er citeret gør kommentarer, der omfattede "Jeg vil hellere opgive min nyre, end min mobiltelefon." Teenagere, der har mobiltelefoner bruge dem til en række forskellige former for kommunikation. Ud over at sms'e og sende, teenagere bruger mobiltelefoner til at tage og dele billeder og videoer, lytte til og dele musik og få adgang til sociale netværkssider.


  Behavioral Kommunikation

  Teenagere også kommunikere gennem deres adfærd og handlinger. Behavioral kommunikation er den psykologiske begreb, der anvendes til at beskrive de måder folk bruger adfærd til at kommunikere tanker, følelser, følelser og behov. Teenagere kan bruge adfærd som en måde at udtrykke forskellige følelser. For eksempel kan teenagere, der er forvirrede, deprimeret, irritabel eller frustreret kommunikere ved at trække og bruge mere tid alene. Eller de kan blive vred og lange ud efter familie og kære. Nogle teenagere kunne engagere sig i usunde eller destruktiv adfærd, såsom stof- og alkoholmisbrug eller hensynsløs kørsel, som en måde at kommunikere deres smerte til andre. Forældre bør være opmærksomme på disse advarselstegn og gribe så hurtigt som muligt. Ifølge Studerende Against Drunk Driving, måske teenagere, der har åben kommunikation med forældrene være mindre tilbøjelige til at engagere sig i hensynsløs, destruktiv adfærd.

 • Tags:

Posts Carousel