Hvordan tager jeg ZMA anabolske Testosteron?

 • In Default
 • August 18
 • 10 Views
 • 0 comments

 • Hvordan tager jeg ZMA anabolske Testosteron?  ZMA anabolske testosteron booster bruges til at øge muskel størrelse og styrke. Photo Credit Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images
 • ZMA er et supplement bruges til at øge testosteronniveauet og fysisk udholdenhed og styrke i atleter. ZMA er et anabolsk testosteron booster, der er markedsført som et non-steroide, naturligt kosttilskud. Det indeholder zink aspartat, magnesium aspartat og vitamin B-6, samt andre bestanddele. Ifølge fitness marketing sites for dette produkt, kan den daglige dosis på 30 mg zink og 450 mg magnesium findes i ZMA øge testosteron niveauer med op til 30 procent. Men disse påstande ikke er medicinsk bevist, og ZMA kan give bivirkninger hos nogle mennesker. Konsultere en læge eller ernæringsekspert, før du bruger ZMA til at øge testosteron niveauer.

  Trin 1

  Kontakt din læge eller ernæringsekspert om at tage ZMA anabolske Testosteron. Fortæl din læge om eventuelle medicin og kosttilskud du tager samtidigt. ZMA kan have en negativ interagere med nogle naturlægemidler og receptpligtig medicin.

  Trin 2

  Køb ZMA anabolske Testosteron fra et velrenommeret site. Læs omhyggeligt de ingredienser, for at sikre, at du ikke er allergisk over for noget, den indeholder. Følg instruktionerne på flaskens etiket grundigt.

  Trin 3

  Indtage den anbefalede dosis af ZMA. Den typiske dosis er 1-2 gange om dagen. Produktudviklerne anbefaler at tage en dosis af ZMA før sengetid for at forbedre muskel udvikling under søvn. Tag den første dosis af ZMA om morgenen for at øge anabolske kroppens hormoner til øget muskelmasse udvikling i løbet af dagen. Forbruge ZMA for den eneste anbefalede varighed.


  Advarsler

  • ZMA anabolske Testosteron kan give bivirkninger. Disse omfatter søvnapnø eller snorken, overproduktion af røde blodlegemer, der fører til en øget risiko for hjertesygdom, øger hudens olieproduktion, akne, forstørret prostata og mandlige mønster skaldethed. Det kan også forårsage forstørrede bryster og begrænset sædproduktion hos mænd.
  • Denne atletiske supplement bør ikke indtages af kvinder.


  Tips

  • ZMA anabolske Testosteron markedsføres for at hjælpe musklerne restituere sig og helbrede fra anstrengende fysisk aktivitet ud over at øge muskel størrelse og styrke. Forhøjede niveauer af testosteron kan også øge andre mandlige-dominerende træk, såsom kropsbehåring og aggressivitet.

 • Tags:

Posts Carousel