Hvordan Swimming Touch Pads arbejde?

 • In Default
 • October 15
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Hvordan Swimming Touch Pads arbejde?  Touch puder sikrer tid nøjagtighed i svømning konkurrencer. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • En swimming touch pad er en automatisk elektronisk timing enhed, der bruges i svømning konkurrencer. Det registrerer præcist en atlet tid og eliminerer menneskelige fejl. En "Athletic Forretning" artiklen citerer Mick Nelson, Club Faciliteter Development Director for USA Svømning, at sige, at med brug af touch-pads "vi er ikke prisgivet de menneskelige reflekser af nogen skubber en knap." Det følsomme-til -den-touch enheder rekord tid inden hundrededele af et sekund.

  Brief History

  I et forsøg på at reducere antallet af tjenestemænd på pool dækket under svømmetur mødes, Bill Parkinson, University of Michigans emeritus professor i fysik, opfandt svømning touch pad. Under et møde der ville være så mange som 33 personer dømme, timing og refereeing. "The dømme og timingen var forfærdeligt," ifølge Parkinson; bunken var overfyldt, og timingen resultaterne ikke var korrekte. Parkinson løst problemet med sin opfindelse. Den første prototype var dybest set en gummipude fyldt med silikone. Kobbertråde blev syet ind i puden og forbundet til en timer. Prototypen var en succes, og i 1957 University of Michigan begynder ved brug af touch pads for alle svømmetur mødes. I 1962 National Collegiate Athletic Association, NCAA, godkendt brugen af ​​touch-pads til svømning konkurrencer. Touch pads blev ikke anvendt i olympiske konkurrencer indtil 1968 Olympiske Lege, der blev afholdt i Mexico City.


  Lane Touch Pads

  Lane touch-pads er designet til at være bærbare. De er let fastgjort til begge ender af en pool lane og kan fjernes, når ingen konkurrence finder sted eller til at udføre pool vedligeholdelse. De ultra-tynde plastik puder er lavet med sensorer, der er udløst med den mindste pensel af en svømmer finger, men ikke så følsomme, at vandstænk får sensorerne til tur. Når de indlejrede sensorer bliver udløst, sendes et signal til en computer og tiden registreres og vises. Ud over optagelse og visning tidspunktet for den endelige touch, touch pad også optegnelser og displays split gange, hver gang du trykker på væggen og dreje af.


  Start Block Pads

  En anden type touch pad anvendes i startblokken og fungerer på en lignende måde. Blokkene har indlejret i dem trykfølsomme sensorer. Ved starten af ​​et løb, det øjeblik en atlet forlader blokken, er tiden registreres. Disse puder er særligt anvendelige under relæ arrangementer for at sikre, at svømmeren på blokken ikke forlader før holdkammerat i vandet rører væggen.


  Dimensioner

  Touch pads fås i bredder fra 5 fødder til 7 fod 11 inches. Højden interval er 1 fod 11 inches til 3 fod. Federation International Nation Association, FINA, regulerer de nøjagtige touch-pad dimensioner for internationale konkurrencer. Den mindste bredde er 2,4 m eller 7 fod 10,48 inches. Den mindste højde er 0,9 meter, eller 2 fødder og 11,43 inches. Tykkelsen skal være 0,01 meter plus eller minus 0,002 meter, eller 0,39 inches plus eller minus 0,07 inches.


  Andre olympiske Krav

  Berøringstaster skal installeres i midten af ​​banerne og skal være 0,3 meter over og 0,6 meter under overfladen af ​​vandet. Dette svarer til 11,81 inches over og 23.62 inches under overfladen. Puderne må ikke have skarpe kanter og skal have en .25-tommer eller 9,84-tommer, sort kant. Markeringerne på touch pads skal overholde mærkerne i poolen.

 • Tags:

Posts Carousel