Hvordan man træner for Boxing Med 100 Push-Ups

 • In Default
 • November 6
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Hvordan man træner for Boxing Med 100 Push-Ups  Push-ups virker mange muskler er vigtige for boksning. Photo Credit push ups billede af Steve Lovegrove fra Fotolia.com
 • Ifølge boksning coach Bill Packer, triceps og brystmuskler er blandt de vigtigste muskelgrupper, der anvendes i boksning. En regime af 100 daglige triceps push-ups kan, som en del af en bokser træning regime, øge styrke og eksplosiv kraft til en kamp. Dette skyldes den handling at færdiggøre en push-up bruger alle de øverste kroppens muskler, der er involveret i at smide en punch. Mens overkroppen styrketræning er ikke nok i sig selv, vil din daglige 100 betyde, at du ikke behøver at gøre noget andet at betingelse din overkrop.

  Push-Up

  Trin 1

  Start liggende nedad, fladt på jorden med din krop lige. Dine ben er lige bag dig, fødder lidt mindre end skulder bredde fra hinanden.

  Trin 2

  Placer dine hænder håndfladerne nedad mod jorden, selv med brystet med tommelfingrene en tomme fra din krop. Dine fingre er spredt og peger fremad, albuerne peger mod dine fødder. Overarmene er parallelle med både din krop og gulvet.

  Trin 3

  Tryk på kugler af dine fødder mod jorden. Inhale som du stramme musklerne i din kerne og skub dig op indtil dine arme er lige, men ikke låst.

  Trin 4

  Udånder som du sænke dig selv ned igen, indtil din krop er en tomme fra jorden. Må ikke bare drop din vægt, men modstå tyngdekraften når du nærmer dig jorden. Dette giver dine muskler to gange træning, de ville få ellers.


  Introduktion til 100

  Trin 1

  Start med at gøre et sæt af 10 push-ups, med fokus på korrekt teknik snarere end på hastighed.

  Trin 2

  Øge antallet af push-ups i dit sæt den følgende dag. Hvis de ti armbøjninger var meget let, stige til 20. Hvis moderat let, stige til 15. Hvis vanskeligt, stige til 11. Som før, fokus på korrekt teknik. Hvis du har til at snyde til at gøre 20, stop ved 15.

  Trin 3

  Forøg dit sæt med mindst en push-up hver dag, altid med fokus på teknik. Selv på en push-up mere om dagen, vil du nå op på 100 på mindre end fire måneder.

  Trin 4

  Tag en fridag hver uge til at lade din krop komme sig.

 • Tags:

Posts Carousel