Hvordan man styrer Testosteron Naturally

 • In Default
 • January 25
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Hvordan man styrer Testosteron Naturally  Testosteron er ansvarlig for muskel vækst i både mænd og kvinder. Photo Credit Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images
 • Både mandlige og kvindelige organer fremstiller testosteron, et mandligt hormon ansvarlig for knoglestyrke, muskel udvikling og vedligeholdelse og libido, blandt andre ting. Hos mænd, for meget testosteron er sjældent et problem, men hos kvinder, kan for meget testosteron resultere i uregelmæssig menstruation, uønsket facial og kropsbehåring og udvikling af mandlige kønskarakterer. Læger ofte ordinere medicin til at hjælpe med at kontrollere testosteron, men hvis du foretrækker en mere naturlig løsning, kan kost og livsstilsændringer påvirker hormon i milde tilfælde.

  Trin 1

  Lav en aftale med din læge for at blive testet for polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS, som er den mest almindelige årsag til høje testosteron niveauer hos kvinder, ifølge Robert H. Shmerling i en artikel på Aetna InteliHealth hjemmeside. PCOS er en alvorlig lidelse, der berører 6 til 10 procent af præmenopausale kvinder.

  Trin 2

  Eliminer forarbejdede og raffinerede fødevarer fra din kost for at opretholde en sund vægt. Vægttabet kan sænke mandlige hormoner i kroppen, i henhold til University of Maryland Medical Center. Disse omfatter hvidt brød, pasta og sukker, konventionelle og færdigpakkede fødevarer og fastfood. Supplere en sund varieret kost med regelmæssig motion.

  Trin 3

  Forøg dit indtag af antioxidant-rige frugter og grøntsager til lavere niveauer af mandlige hormoner i kroppen, ifølge University of Maryland Medical Center. Bær, tomater, squash og peberfrugt er alle rige på antioxidanter.

  Trin 4

  Brug sunde olier til madlavning, såsom kokos og olivenolie, og undgå transfedtsyrer, som dem der findes i konventionelle og færdigpakkede fødevarer og fastfood. Trans-fedtsyrer kan fremme øget niveauer af testosteron, ifølge University of Maryland Medical Center.

 • Tags:

Posts Carousel