Hvordan man skriver et brev til en skolelærer Med henvisning til dit barn

 • In Default
 • April 23
 • 11 Views
 • 0 comments

 • Hvordan man skriver et brev til en skolelærer Med henvisning til dit barn  Forældre og lærere stadig kunne stole på skriftlig kommunikation. Photo Credit Kvindens hånd, der holder en pen skrivning billede ved Kavita fra Fotolia.com
 • Der er flere fordele, når forældre og lærere kommunikerer. Lærere lære mere om deres elever og er bedre rustet til at hjælpe dem. Forældre bo i løkken om, hvad der foregår i klasseværelset og kan styrke hvad der bliver undervist i klasseværelset. Ideelt, forældre og lærere mødes ansigt til ansigt, men travle hverdag gør ofte andre kommunikationsmidler såsom e-mails, telefonopkald og breve, der er nødvendige. Skrive et brev til en lærer med henvisning til dit barn giver en oversigt over de fremskridt, han har gjort i løbet af året.

  Trin 1

  Gør det kort. Lærerne sætter pris på dit input, men ikke har tid til at læse en langvarig diskurs. Oplyse din grund til at skrive i et afsnit eller to. Hvis du har brug for mere tid til at gå mere i detaljer, planlægge en konference med læreren. Medtag dit telefonnummer, postadresse og e-mail-adresse i brevet.

  Trin 2

  Skriv om et bestemt problem. Hvis du er bekymret, fordi dit barns fremskridt pludselig er gået i stå eller hans opførsel er forværret, så skriv om dette spørgsmål. Brug ikke et bogstav for at udtrykke din mening om skolemad, hjemmearbejde politik eller fælles kode. Der er meget lidt læreren kan gøre for at ændre disse ting, og det vil sandsynligvis skabe fjendskab, der stadig vil være til stede, når du komme til at møde.

  Trin 3

  Brug høflig, høflig sprog. Må ikke blive intimideret, hvis du ikke ved pædagogisk terminologi. En universitetsuddannelse er ikke nødvendigt at udtrykke de bekymringer, du har om dit barn i en professionel tone. Udseende er også vigtig. Der er intet galt med et håndskrevet brev, men en indtastet en er generelt lettere at læse. Desuden kan computeren kontrollere stavning og grammatik efter du er færdig.

  Trin 4

  Få en anden person til at læse dit brev, før du sender den. Har denne person check for klarhed. Er hun forstår dine bekymringer? Er der noget offensiv i brevet? En anden person kan spotte noget, du har overset. Du måske ønsker at sætte brevet til side for et par dage for at give dig tid til at tænke over eventuelle ændringer, du ønsker at gøre, før du sender det til læreren.

 • Tags:

Posts Carousel