Hvordan man laver en Baby Milepæle Kalender

 • In Default
 • September 24
 • 17 Views
 • 0 comments

 • Hvordan man laver en Baby Milepæle Kalender  Registrere alle hendes særlige øjeblikke, fra hendes første åndedrag til sine første skridt. Photo Credit Comstock / Comstock / Getty Images
 • Hvis du leder efter noget unikt at holde styr på alle de fantastiske ting din baby vil gøre i sit første år, lave din egen milepæl kalender til at notere hver eneste lille smil, pludre og trin. Du kan tilpasse kalenderen med billeder af din lille Munchkin, eller hvis du laver kalenderen, før han har gjort sin store debut, gør kalenderen yndig med alle former for søde og nuttede figurer, du elsker.

  Trin 1

  Vend ark plakat bord vandret foran dig, og opdele det i seks sektioner. Brug den øverste del til titlen, den nederste sektion for vigtige oplysninger og noter, og centret til registrering af milepæle.

  Trin 2

  Skriv en titel øverst. Du kan bruge byggeri papir udskæringer til breve, skrive ord med glitrende pen eller markør eller tegne bogstaverne i lim og drys hver med glitter. Tilføje ekstra detaljer til toppen af ​​diagrammet, såsom et billede af dit barn eller multimedieklip decals.

  Trin 3

  Skriv oplysninger om din baby hen over bunden. For eksempel kan du medtage hendes første, midterste og sidste navne, dato og tidspunkt for fødslen, hendes vægt, da hun blev født, og da hun forlod hospitalet. Du kunne også omfatte graviditet milepæle i dette afsnit, såsom datoen for positiv graviditetstest, den dag du først følte din baby spark og ultralyd oplysninger. Efterlad en 5-tommer-dækkende med 4-tommer-høj sektion yderst til højre tom.

  Trin 4

  Ændre størrelsen på et foto af dit barn på computeren. Gør det omkring 5-inches med 4-inches i størrelse og derefter udskrive det fra computeren. Påfør dobbeltklæbende tape omkring bunden kant og hver sidekant og tryk mod den tomme sektion i bunden af ​​plakaten bord. Dette gør en lomme til at bruge senere.

  Trin 5

  Opret kalenderen i midten af ​​siden. Du kan oprette en månedlang kalender til at registrere daglige milepæle, og derefter oprette en ny kalender for næste måned. Eller, kan du oprette en årelang kalender til at optage ugentlige milepæle. For hver måned, find måneden på en regelmæssig kalender og trække gitteret i overensstemmelse hermed. Skriv de dage i ugen på tværs af toppen. For årligt, opdele afsnittet lodret i 12 lige store dele, og derefter skrive månederne over toppen af ​​nettet. Divider den resterende gitter plads i fem lige store vandrette sektioner til at rumme måneder, der har fem uger.

  Trin 6

  Gør klistermærker til at markere hver milepæl. I stedet for de traditionelle klistermærker, gør disse fra billeder af din baby. Resize mindst et dusin eller to af dine foretrukne billeder på computeren. Hvert billede må ikke være større end omkring halvdelen af ​​et gitter firkant. Udskrive disse ud og skub dem ind i foto lomme, du oprettede tidligere. Nu kan du trække en ud for hver milepæl og vedhæfte dobbeltklæbende tape til at klæbe den til kalenderen.

  Trin 7

  Skriv dit barns præstationer på kalenderen, hver gang hun når en milepæl, og vedhæfte et billede for at sikre noten står.


  Du skal bruge

  • Plakat bord
  • Byggeri papir (glitrende pen, markør eller lim og glitter)
  • Baby billeder
  • Dobbeltsidet tape

 • Tags:

Posts Carousel