Hvordan man kan styrke dine børn Efter lungebetændelse

 • In Default
 • November 26
 • 13 Views
 • 0 comments

 • Hvordan man kan styrke dine børn Efter lungebetændelse  Lungebetændelse kan være ledsaget af feber. Photo Credit Jupiterimages / Brand X Pictures / Getty Images
 • Lungebetændelse er en infektion i lungerne, som kan forårsages af en virus, parasit, svampe eller bakteriestamme. Når dit barn har genvundet fra et anfald af lungebetændelse, kan du spekulerer på, hvad du kan gøre for at styrke hendes immunforsvar og reducere sin risiko for fremtidig infektion. Med et par livsstil og kostændringer, vil dit barn være tilbage til normal i blot et kort stykke tid.

  Lungebetændelse

  Lungebetændelse er en infektion i lungerne og ofte begynder efter en øvre-luftvejsinfektion. Lungebetændelse er forårsaget af en mikroorganisme, såsom en virus eller parasit, og forårsager en række symptomer, afhængigt af hvilken type infektion dit barn har. De mest almindelige symptomer på lungebetændelse omfatter feber, kulderystelser, hoste, hurtig vejrtrækning, åndedrætsbesvær, hvæsende vejrtrækning og brystsmerter. Dit barn kan også opleve opkastning, mavesmerter og tab af appetit. Medicin er ofte det første behandlingsforløb og kan reducere dit barns symptomer og tilskynde healing. Dit barns styrke kan ikke vende tilbage med det samme, men at styrke hans immunforsvar er en vigtig måde at hjælpe ham komme sig helt.


  Immunsystemet

  Dit barns immunsystem er ansvarlig for at beskytte hende fra infektioner, men alle børn bliver syge fra tid til anden. Når dit barn er syg, skal hendes immunforsvar også gendanne. Efter lungebetændelse, tage visse skridt til at styrke dit barn fysisk, men også for at styrke hendes immunforsvar. Uden ordentlig opsving, vil dit barns immunforsvar ikke vende tilbage til normal, hvilket øger hendes risiko for at blive syg igen.


  Livsstil Approaches

  En af de vigtigste måder at øge dit barns styrke efter et anfald af lungebetændelse er at sikre, at han får masser af hvile. Lad dit barn at lur i løbet af dagen og opmuntre en tidlig sengetid. Dit barns krop kan komme sig hurtigere, hvis han ikke er træt og nedslidte. Begræns dit barns aktiviteter efter lungebetændelse så godt. Spørg hans børnelæge, når det er sikkert for dit barn at genoptage normal aktivitet, men i mellemtiden, opmuntre ham til at tage det roligt.


  Kosten Approaches

  Feed dit barn en række nærende fødevarer til at bidrage til at øge hendes immunforsvar og give hendes krop med de næringsstoffer, hun mistede, mens syge. Fødevarer, der indeholder C-vitamin, såsom appelsiner, bær og peberfrugt, kan bidrage til at styrke hendes immunforsvar og reducere sin risiko for fremtidig infektion. Magert kød giver proteinet dit barn har brug for at genoptage normal aktivitet, samt zink, som er et mineral, der fremmer et sundt immunsystem. Begræns dit barns indtag af sukkerholdige fødevarer og sikre, at hun drikker rigeligt med vand.

 • Tags:

Posts Carousel