Hvordan man kan fremme Arbejdsplads Sikkerhed


 • Hvordan man kan fremme Arbejdsplads Sikkerhed  Tegn på arbejdspladsen kan hjælpe minde medarbejdere sikkerhedsproblemer. Photo Credit sikkerhed første billede af Greg Pickens fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Tilbyder et miljø fri for kendte sikkerhedsrisici er påkrævet ved lov, i henhold til Occupational Safety & Health Administration eller OSHA. Er afgørende for alle virksomheder at sikre en sikker arbejdsplads for medarbejdere og kunder, uanset størrelse eller branche. En mangel på ordentlig forholdsregler og sikkerhed bevidsthed kan føre til ulykker, tilføjede erhvervsmæssige udgifter og mistede arbejdsdage. Dyrke et arbejdsmiljø, der fremmer sikkerheden på alle områder i en virksomhed betyder ansvarlig ledelse og en opmærksomhed på medarbejdernes trivsel.

  Trin 1

  Udpege en sikkerhedskoordinator for din virksomhed. Afhængig af størrelse og forretningsmæssige aktiviteter i din virksomhed, kan denne position kræver deltid eller fuld tid opmærksomhed. Denne koordinator bør være ansvarlig for at skabe undervisningsmateriale, identificere sikkerhedsproblemer og koordinere sikkerheds- strategi for virksomheden. Efter behov, bør sikkerheden koordinator ansvarlig for forvaltningen inspektioner fra regulative organer og OSHA.

  Trin 2

  Identificer sikkerhedsrisici på din arbejdsplads. Gennemgå rutinemæssige processer, der involverer kemikalier eller ætsende stoffer, ekstrem varme eller kolde, skarpe genstande og maskiner. Omfatte en gennemgang af problemer med den fysiske struktur eller layout af dine bygninger og faciliteter.

  Trin 3

  Ret eventuelle strukturelle eller udstyr sikkerhedsrisici for at illustrere virksomhedens dedikation til sikkerheden. Fix revnede fortove, tilføje sikkerhed gear til maskiner og tilbyde en nem metode til lagring rutine sikkerhed gear.

  Trin 4

  Opret undervisningsmaterialer til alle identificerede sikkerhedsproblemer på din virksomhed. Disse materialer kan være visuelle, skriftlige eller video guider. Medtage flere træningsmuligheder, der er passende for alle medarbejdergrupper niveauer. Uddannelse skal tilbydes for nye medarbejdere, medarbejdere, der skifter job, og som en rutinemæssig krav om at holde medarbejderne opmærksomme på sikkerheden.

  Trin 5

  Placer tegn på eller i nærheden farlige arbejdsplads aktiviteter. Visuelle påmindelser om sikkerhed kan bidrage til at fremme en atmosfære af at øge sikkerheden bevidsthed. Overveje at medtage en sikkerhed diagram, der viser, hvor mange dage har virksomheden været uden uheld at fremme ansvarlighed alle medarbejdere er nødt til at sikre en sikker arbejdsplads.

  Trin 6

  Indarbejde sikkerhedsmål i virksomhedens mål. Tilslut virksomhedens mål til evaluering af ydeevnen og kompensation. Fremme sikkerheden på arbejdspladsen i hele virksomheden ved at tieing bonusser og avancement muligheder for sikkerhedsmål.

  Trin 7

  Etablere en metode til alle medarbejdere til at rapportere sikkerhedsproblemer eller krænkelser fortroligt. Tilskynde medarbejderne til at hjælpe virksomheden at opretholde en sikker arbejdsplads ved at meddele ledere eller sikkerhed koordinator, når en farlig situation, vises.


  Tips

  • Medtag beredskab som en del af din sikkerhed træning og planlægning.

 • Tags:

Posts Carousel