Hvordan man gør en CrossFit Thruster

 • In Default
 • January 13
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Hvordan man gør en CrossFit Thruster  CrossFit styreraketter er en form for styrketræning, som bygger styrke og tilføjer eksplosive kraft. Photo Credit Comstock / Comstock / Getty Images
 • Ændre din opfattelse af standard fri vægttræning er det første skridt i overgangen til den CrossFit thruster. Arbejde med vægte betyder normalt vælge mellem at løfte over hovedet, bænk og ben presning, deadlifting, curling og hugsiddende. CrossFit thruster kombinerer vægtløftning med bevægelse til at opbygge styrke og forbedre koordineringen og fleksibilitet. CrossFit thrusters er relativt nyt for fysisk kondition, så det er vigtigt at lære den korrekte teknik, før du udfører øvelsen.

  Om CrossFit

  CrossFit træning er intens og stive, en af ​​grundene til det har vundet popularitet i militæret og retshåndhævelse. Opererer under "Smedning Elite Fitness" banner, CrossFit træning tager træning ligesom vægtløftning, gymnastik og kører til et andet niveau, samtidig opnå generel fitness. Programmer er skræddersyet til avancerede atleter hele vejen ned til begyndere. CrossFit træning som styreraketter er designet til at udvikle styrke, hastighed, kraft, fleksibilitet og balance.


  Thruster Form

  CrossFit styreraketter begynde fra stående stilling, med barbell holdes mod dine skuldre. Falde ned i squat position og samtidig holde barbell i skulderhøjde. Hold barbell med håndfladerne opad og albuerne forlænget ud. Retur til stående stilling, mens hejse vægten over hovedet. Bring barbell tilbage ned til dine skuldre og slippe ind i en anden squat. Du kan gentage øvelsen op til 10 gange.


  Thruster Funktion

  CrossFit styreraketter arbejder musklerne i den øverste og nederste del af kroppen til at levere en komplet træning. Begyndende den thruster med en front squat, mens du holder en vægtet vægtstang opbygger lår, kalve og balder. Benene er udnyttet igen, når du løfter barbell overhead. Muskler i arme, skulder og ryg aktiveres også under elevatoren og stadig engageret, når droppe barbell tilbage ned til skulderhøjde. Udførelse sæt af 10 CrossFit thrusters tilføjer muskler fra top til bund og hurtigt hjælper dig med at udvikle eksplosiv kraft.


  Overvejelser

  CrossFit styreraketter arbejder musklerne i den øverste og nederste del af kroppen, men du kan udvikle tårer, trækker eller stammer, når du løfter for meget vægt. Hvis du lige er begyndt at udøve, kun bruge barbell at gøre styreraketter og opbygge før du tilføjer vægtskiver. Må ikke forsømme dine ben. Efter slippe til den forreste squat, bruge dine ben til at skubbe barbell op over hovedet. Hold fødderne fladt på jorden og sprede dine ben til skuldre 'bredde fra hinanden for at sikre korrekt balance. CrossFit fremstød er mest effektive i flere gentagelser, men du kan starte i et langsommere tempo at lette i den intense træning og forebygge skader.

 • Tags:

Posts Carousel