Hvordan man behandler en Acid Skin Burn


 • Hvordan man behandler en Acid Skin Burn  Acid forbrændinger kan kræve lægehjælp. Photo Credit syre billede ved charles taylor fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Som de fleste ætsende kemikalier, når syrer i kontakt med huden, de forårsager skader i form af en forbrænding. Acid forbrændinger forekommer hyppigt i hjemmet eller på arbejdspladsen. Det er vigtigt at behandle syre forbrændinger korrekt, fordi ellers kan de kemikalier fortsat skade huden efter den første kontakt, forklarer Merck Manual. Mindre syre brandsår kan ofte behandles effektivt derhjemme.

  Trin 1

  Fjern årsagen til brænde straks under forsøget på at forhindre yderligere kontakt med din hud. National Institutes for Health foreslår børstning væk eventuelt overskydende i tilfælde af tørre kemikalier.

  Trin 2

  Fjern forsigtigt eventuelle tøj eller smykker syren kunne have rørt.

  Trin 3

  Skylle syre fra berørte hud med koldt, rindende vand i mindst 20 minutter, forklarer MayoClinic.com. Dette hjælper med at sikre, at al syren fjernes og forhindrer yderligere hudskader.

  Trin 4

  Lav en våd, kold komprimere med en steril pad om muligt eller ren klud hvis ikke, og gælder for den sure brænde området. Hold komprimere på såret så længe det er nødvendigt for smerter kontrol.

  Trin 5

  Pak brændte hud løst med en steril forbinding, hvis det er muligt, foreslår National Institutes of Health. En ren bandage kan anvendes, hvis en steril ikke er tilgængelig. Vær forsigtig, når du fjerner bandagen for at forhindre at rive huden.

  Trin 6

  Tag en over-the-counter smertestillende til at hjælpe med at dulme det forbrændte område, forklarer MayoClinic.com. Sørg for ikke at overskride den dosis på flasken, og aldrig give aspirin til børn uden først at tale med din læge.

  Trin 7

  Ring for lægehjælp i tilfælde af anden eller tredje grads forbrændinger, eller hvis du viser tegn på chok såsom overfladisk vejrtrækning eller følelse besvime. Også ifølge MayoClinic.com, bør en læge undersøge eventuelle forbrændinger på ansigt, hænder, fødder, hænder, lysken eller balder.


  Advarsler

  • Du må ikke anvende en husråd til en syre brænde, da disse til tider kan forårsage yderligere skader.
  • Forsøg ikke at pop vabler eller pull off døde hud.


  Tips

  • Kontakt din lokale giftkontrolcenter eller en læge, før du anvender noget udover vand til en syre brænde.


  Du skal bruge

  • Koldt omslag
  • Steril bandage
  • Over-the-counter smertestillende
  • Rindende vand

 • Tags:

Posts Carousel