Hvordan man behandler bipolar lidelse uden Meds

 • In Default
 • November 15
 • 37 Views
 • 0 comments

 • Hvordan man behandler bipolar lidelse uden Meds  Medicin behandlinger for bipolar lidelse kan give bivirkninger, at nogle mennesker ønsker at undgå. Photo Credit Ung kvinde ser trist billede ved Principal fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Medicin er en af ​​de vigtigste former for behandling, der anvendes til mennesker med bipolar lidelse. Ifølge HelpGuide.org, kan medicin hjælpe med at stabilisere de ekstreme stemninger forbundet med mani og depression. Som en person med bipolar lidelse, det er dit valg, om ikke at indarbejde medicin i din behandlingsplan; Deres læge bør høres om dette valg. Behandling af bipolar lidelse uden medicin vil gøre psykoterapi og ændringer i din livsstil mere og mere vigtigt. Behandlinger uden medicin er til rådighed; deres effektivitet vil primært være baseret på din indsats.

  Trin 1

  Tilpasse den måde, du lever. Forbedre din kost. Må ikke snack på sukkerholdige eller højt fedtindhold elementer, der er sandsynligvis stige humørsvingninger. I stedet indtager en kost rig på næringsstoffer. Foretag frugt, grøntsager, fuldkorn og magert proteiner en regelmæssig supplement til din kost. Spis fødevarer rige på omega-3 fedtsyrer såsom fisk og hørfrø. Ifølge MayoClinic.com, kan olier fra fødevarer med højt omega-3 fedtsyrer bidrage til at forbedre din hjernefunktion; på steder rundt omkring i verden, hvor omega-3 regelmæssigt forbruges der er lavere bipolar lidelse. Få masser af søvn. Mangel på søvn kan udløse episoder af mani. Undgå narkotika og alkohol; de kan forværre bipolære symptomer. Indarbejd motion ind i din rutine. Tredive minutters motion fem dage ud af ugen vil hjælpe dig med at opretholde en normal stemning.

  Trin 2

  Forbered dig på episoder af mani eller depression. Har en plan på plads med trin, du skal tage, når du oplever advarselstegn at depression eller mani udvikler. Planen vil hjælpe dig med at opretholde en stabil stemning og holde bipolar symptomer i skak, konstaterer HelpGuide.org. Din plan kan omfatte ting som at tale med en støttende ven, få nok søvn, skriver i et tidsskrift, beder om hjælp, hvilket øger din udsættelse for sollys, gør noget sjovt, at kontakte din terapeut og aktivt at reducere stress, foreslår HelpGuide.org.

  Trin 3

  Reducere din stress. Stress har været ved at fremkalde maniske og depressive episoder; Derfor er det vigtigt at holde det under kontrol, konstaterer HelpGuide.org. Lær afslapning teknikker såsom yoga, meditation, visualisering, dyb vejrtrækning og tælle til ti. Gøre tid hver dag til at praktisere en form for stress reducerende øvelse. Tillad dig selv at nyde ting og have det sjovt. Gør ting, der gør dig glad, antyder HelpGuide.org. Læse en bog, gå til en film, sidde og snakke med venner, lå i parken eller interagere med dyr. At deltage i det, der er sjovt at du vil hjælpe med at holde dit humør oppe og stabil, fordi du ikke vil føle sig stressede.

  Trin 4

  Kast dig ud i og fortsætte med psykoterapi. Selv medicin er effektiv til stabilisering af ændringer i humør forbindelse med bipolar lidelse nogle mennesker nægter at bruge det på grund af en række årsager. Uden brug af medicin psykoterapi bliver endnu vigtigere. Ifølge MayoClinic.com, med bipolar lidelse psykoterapi er en vigtig del af behandlingsprocessen. Deltag dine sessioner. Kontakt din terapeut uden for terapi, når du har brug for støtte. Følge op med terapeutiske anbefalinger. Fortsat være åben for brug af medicin, hvis intet andet synes at reducere dine symptomer.

 • Tags:

Posts Carousel