Hvordan mænd og kvinder bliver tændt?


Hvordan mænd og kvinder bliver tændt?

MANDAG, 7 Januar, 2013

Når mænd og kvinder bliver vakt, vores kroppe ændre sig i mærkbare og umærkelige måder at forberede til samleje. Som vi bliver vakt, vores kroppe går ind i "spænding" fase. Din ånde bliver kortere og hurtigere og din puls vil stige. Hvis du fortsætter med at blive vakt, vil du flytte ind i "plateau" fase.

I denne fase, vil vagina svulme op og blive smurt, mens en mands penis bliver engorged med blod. Kvindens livmoderhalsen rent faktisk vil stige en smule, som forberedelse til penetration.

Den næste fase er den "klimaks" fase, hvor intense følelser af glæde begynder og du mister frivillig kontrol muskel. Du og din partner vil opleve genital muskelsammentrækninger og en følelse af eufori.

Endelig er du flytte til "opløsning" fase. Din vejrtrækning og puls vende tilbage til normal og blod strømmer væk fra det genitale område, vender tilbage begge dine kønsdele til deres pre-sex tilstand.

Selvom de mandlige og kvindelige organer reagere på sex på samme måde (gennem øget blodgennemstrømning til kønsorganerne, etc.), vores sind kan være prepped forskelligt for samleje.

Ifølge vandrehistorie, mænd tænker på sex hvert tredje minut. Mænd har ikke nødvendigvis tanker om den seksuelle akt dette ofte, men de har tanker om en seksuel kvalitet. For eksempel kan de se en kvinde gå ned på gaden og spekulerer på, hvad hendes bryster ligne uden en bh, eller hvad anden ligner nøgen. Når det kommer til sex, mænd generelt ligesom sprintere, let stimuleret og klar til at køre skødet så hurtigt som deres ben kan pumpe. Når skødet er afsluttet, skal de hvile, før de kan udføre igen. Kvinder, på den anden side, er ligesom marathoners - det tager os lang tid at få varmet op, men når vi kommer i gang, kan vi holde i timevis!

Mens nogle mænd kan blive orgasmisk i mindre få en minutter, kan kvinder tage op til 20 minutter at nå deres ophidselse højdepunkt. Du kan administrere denne forskel i ophidselse sekvens ved at være flere hands-on, når det kommer til at nå dine egne behov i soveværelset. For eksempel, hvis du ved, at du kun har tid til en quickie, før børnene kommer hjem fra skole, skal du vælge en position, hvor du kan hjælpe dig selv sammen gennem klitoris stimulation.

Vigtigst, kære, husk at en orgasme er en orgasme er en orgasme! Ligegyldigt hvordan eller når du har en orgasme (efter samleje, før samleje, manuelt, mundtligt, etc.), bare omfavne glæde og obligationen det skaber! Må ikke bekymre dig om, hvorvidt det mesterligt er koreograferet, køn sjældent sker så glat. Og hvis det gjorde, ville det ikke være meget interessant, nu ville det?

Posts Carousel