Hvordan Kids, der spiller instrumenter Benefit

 • In Default
 • January 11
 • 5 Views
 • 0 comments

 • Hvordan Kids, der spiller instrumenter Benefit  Dit barn vil gavne på mange måder fra at lære at spille et musikinstrument. Photo Credit hænder spille string instrument music billede af Paul Retherford fra Fotolia.com
 • En musik curriculum er en vigtig del af et godt afrundet uddannelse, skriver Stephanie Stein Crease, forfatter til "Music Lessons: Guide dit barn til at spille et musikinstrument (og nyde det!)." Når dit barn spiller et musikinstrument, han nyder godt af at beherske en ny færdighed via eksponering for mange forskellige typer af musik. Dit barn vil modtage de mange fordele ved at blive musikalsk talentfulde uanset hvad instrument han vælger. Opmuntre dit barn til at praktisere hans egne valg af musik, så han virkelig nyder oplevelsen og får mest muligt ud af det.


  Øger selvværd

  Ifølge Beth Luey og Stella Saperstein, forfattere af "The Harmonisk Child: Hver Forældre Guide til Musikinstrumenter, lærere og lektioner," at lære at spille et musikinstrument øger dit barns selvværd som hun mestrer en ny færdighed. Når dit barn spiller et instrument for hendes valg, om hun er en nybegynder eller en ekspert, hun oplever følelsen af ​​at gøre noget underholdende for sig selv og andre. Da hun lærer yderligere færdigheder, der tillader hende at spille godt, vil hendes selvværd stige, da hun opdager, at hun er i stand til at reproducere musikalske valg på hendes instrument.


  Forbedrer Learning

  Luey og Saperstein skriver, at spille et musikinstrument kan bidrage til at øge dit barns akademiske præstationer i klasseværelset. Når lære at spille et musikinstrument, er dit barn udsættes for rytme og optælling, der kan hjælpe ham med at forbedre hans forståelse af mange forskellige fag, især de begreber præsenteret i matematik. Musik kan også forbedre dit barns studiefærdigheder, sans for detaljer og evne til at huske og gentage vigtige fakta.


  Fremmer Fællesskabet

  Når dit barn spiller et instrument, chancerne er hun udfører med andre børn, der er både ældre og yngre, end hun er. Krølle rapporterer, at spille musik som en gruppe bygger en følelse af fællesskab og gør det muligt dit barn til at føle sig som om hun hører til noget større end sig selv. Arbejder på at spille musik i harmoni med andre børn vil hjælpe dit barn lære om at arbejde som et team, og vil motivere hende til at arbejde hårdere, så hun ikke lade hende jævnaldrende ned. Samarbejde med henblik på et fælles mål er en færdighed, at børn har brug for når de bliver ældre og spille et musikinstrument er en kraftfuld måde at vise dit barn værdien af ​​at samarbejde med andre.

 • Tags:

Posts Carousel