Hvordan kan en Parent Se en udskrift af en Børne SMS'er?

 • In Default
 • February 26
 • 6 Views
 • 0 comments

 • Hvordan kan en Parent Se en udskrift af en Børne SMS'er?  Forældre har et par muligheder for at overvåge børnenes tekstbeskeder. Photo Credit Thomas Northcut / Photodisc / Getty Images
 • Mange børn og teenagere er stærkt afhængige af sms'er til at kommunikere med deres venner. Mens dette kan være uskadelige, kan børnene også bruge sms'e at mobbe andre eller til at engagere sig i uhensigtsmæssige - eller endda ulovlige - aktiviteter. Det er vigtigt for forældre at overvåge deres børns sms'e aktivitet for at sikre, at de holde sig ude af problemer. Selvom du ikke kan anmode om en udskrift af deres barns tekster fra en mobiltelefon udbyder uden retskendelse, du stadig har flere muligheder, så du kan overvåge tekster.

  Installer Provider Beskeder App

  Enkelte celle-telefon udbydere tilbyder en messaging app, der giver brugerne mulighed for at synkronisere alle deres budskaber - herunder tekstbeskeder og stemme mails - på tværs af enheder. For eksempel AT & T Messaging app giver brugerne mulighed for at se en enkelt tråd til voice mail, opkald og SMS-beskeder fra et enkelt nummer. En afskrift af meddelelser vises, og disse meddelelser kan ses på en computer, smartphone eller tablet. Forældre vil bare nødt til at installere denne app på deres børns telefoner, og så de kan overvåge aktiviteten fra en computer, så længe antallet er på deres konto. Verizon har en lignende app, kaldet My Beskeder, der giver brugerne mulighed for at kontrollere 90 dage værd af tekstbeskeder på tværs af enheder. Forældre kan også sortere beskeder efter dato og modtager. Mens ingen af ​​disse apps er designet til forældre at overvåge deres børn, kan de begge bruges til at gøre det, hvis den app er hentet på barnets telefon og telefonen er forbundet til den forælder konto.


  Installer en tekst-messaging Monitor

  Nogle programmer er til rådighed, der vil overvåge sms og anden aktivitet på dit barns telefon. Kan installeres programmer såsom My Mobile Watchdog på barnets telefon, og derefter forældre kan modtage rapporter med alle oplysninger om SMS-beskeder, herunder afsender, dato, tid og indhold. Programmet giver også placering sporing og giver forældre til at blokere visse programmer, hjemmesider, eller tidspunkter, at telefonen kan bruges. Forældre skal have deres barns telefon i deres hænder til fysisk downloade dette program.


  Overvåg dit barns telefon

  Den nemmeste måde at overvåge et barns mobiltelefon aktivitet er den mest direkte måde: Kræv, at dit barn giver dig alle adgangskoder til telefonen og eventuelle konti er knyttet til den, og regelmæssigt kontrollere telefonen til opkaldslister, beskeder og e-mails. Selvfølgelig er denne metode ikke er idiotsikker, fordi kyndige ældre børn vil sandsynligvis bare slette meddelelser, før du har en chance for at kontrollere dem. Men du kan krydse-check, hvad du ser med brugen log du får fra din mobiltelefon udbyder, som typisk omfatter de telefonnumre, der er at sende og modtage tekster. Hvis din udbyder ikke indeholder disse oplysninger på din regning, kan du anmode om det skriftligt. Dit barn bliver nødt til at underskrive samtykke til anmodningen.


  Få en retskendelse

  Den eneste måde for forældre at anmode om en kopi af sms udskrifter fra en mobiltelefon selskab er at få en retskendelse. Selv om nogle stater, herunder Arizona, overvejer lovgivning for at ændre dette, føderale lovgivning stadig står der anerkender indholdet af SMS-beskeder, som tilhører ejerne - børnene - også selvom forældrene betaler celle-telefonregning. At få en retskendelse vil ikke være så nemt som at fortælle en dommer, du ønsker at vide, hvad du børn gør. Du får brug for juridisk status, som vil blive fastlagt fra sag til sag. En advokat kan hjælpe dig med at afgøre, hvad der er muligt.

 • Tags:

Posts Carousel