Hvordan jeg Saute Allerede-Kogt rejer?

 • In Default
 • August 24
 • 12 Views
 • 0 comments

 • Hvordan jeg Saute Allerede-Kogt rejer?  Må ikke overcrowd rejer, hvilket ville forhindre karamellisering. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Rejer er relativt sarte, og det er let at Kog dem, hvilket gør mundrette skaldyr hårde og chewy. Det er muligt at sauter kogt rejer uden at ødelægge deres tekstur, men du skal være tankevækkende om, hvordan du nærmer dig opgaven. I sidste ende, er du igen opvarmning af rejer i stedet madlavning dem igen. Selv med forsigtige, hurtig opvarmning, dog skal du være i stand til brune rejer lidt for at skabe de krydrede, karamelliserede overflader karakteristiske for sauterede fødevarer.

  Tilføj Flavor Før sautering

  Madlavning ikke kun opvarmer mad men bibringer smag. Da du ikke vil sauté rejer i mere end et par minutter, vil der ikke være tid nok til at give en betydelig smag, mens de er i gryden. Hvis du vil have robust smag, marinere rejer før sautering dem. Soak rejer med eller uden deres skaller til to til 24 timer, som er omfattet, i køleskabet. En syre, såsom eddike, vin eller citrussaft ville skærpe ubehandlede proteiner af rå rejer, men det er sikkert at anvende en sur marinade på kogte rejer da proteinerne allerede er denatureret. Hvis du marinere rejer, indeholde en lille smule af en sukker eller en ingrediens rig på naturligt sukker, for at tilskynde hurtig karamellisering når du sauter dem.


  Sautér Andre Ingredienser Første

  Kog de øvrige indholdsstoffer grundigt, før indarbejde rejer. For eksempel, hvis du ønsker at forberede en stir-fry med rejer og grøntsager, fuldt sauter grøntsagerne, før du tilføjer rejer. Du bør kun opvarme rejer i et par minutter, indtil de er varmet igennem og begynder at caramelize. Tilsæt rejer som sidste ingrediens, så du kan fjerne skålen fra varmen, så snart rejer opvarmes igennem.


  Tilføj Fat Før rejer

  Fjern skallerne fra rejer, før du sauter dem. Tilsæt smør eller olivenolie til en stegepande forvarmet til medium umiddelbart før du tilføjer rejer. Fedt forhindrer rejer klistrer til panden eller udvikle en tør, hård overflade. Det hjælper også i karamellisering og tilføjer smag.


  Arbejde hurtigt, Serveres hurtigt

  Eftersom rejer allerede er kogt, behøver du ikke at varme dem til en bestemt indre temperatur for at sikre fødevaresikkerheden. Sauter rejer indtil overfladerne begynde at dreje gylden brun. Oprette en simpel sauce i samme gryde, mens rejer er opvarmning, hvis det ønskes. En simpel sauce indeholder typisk et fedtstof, en syre, urter og krydderier. For eksempel, tilsæt salt, peber og friske krydderurter til smør eller olie du sautering rejer i. Som rejer begynder at brune, hæld nogle balsamico eddike eller vin i gryden til at deglaze bunden og fuldføre sauce. Rejer afgive varme hurtigt på grund af deres størrelse; tjene dem straks efter du har fjernet dem fra varmen.


  Tips

  • I stedet for opvarmning allerede kogte rejer, brug dem kolde i salater eller sandwich.

 • Tags:

Posts Carousel