Hvordan er Natriumbenzoat Bruges i Food?

 • In Default
 • December 24
 • 16 Views
 • 0 comments

 • Hvordan er Natriumbenzoat Bruges i Food?  Natriumbenzoat Kreditering Vitali Dyatchenko / iStock / Getty Images
 • Natriumbenzoat er en almindelig type af fødevarer konserveringsmiddel og er natriumsaltet af benzoesyre. Food producenter gør natriumbenzoat ved at syntetisere forbindelser, natriumhydroxid og benzoesyre, sammen. Ud over dets anvendelse som et konserveringsmiddel, natriumbenzoat har andre roller i fødevareproduktion samt. Der er nogle bivirkninger forbundet med overskydende natriumbenzoat forbrug i fødevarer, så snak med din læge om det for at sikre, at du ikke indtage skadelige doser af konserveringsmidler.

  Mekanisme for Fødevarer Preservation  Hvordan er Natriumbenzoat Bruges i Food?  Kvinde læser fødevarer mærket Kreditering Catherine Yeulet / iStock / Getty Images

  Natriumbenzoat bevarer mad ved at have anti-svampe egenskaber, beskytter fødevarer fra invasion af svampe, der forårsager mad til at forkæle og potentielt gøre dig syg. Natriumbenzoat virker ved at indtaste de enkelte celler i fødevarer og afbalancere dens pH-niveau, øge den samlede surhed af fødevarer. Ved at sænke intracellulære pH af visse fødevarer, natriumbenzoat skaber et miljø, hvor svampe ikke kan vokse og spredes.


  Soft Drinks  Hvordan er Natriumbenzoat Bruges i Food?  Sodavand i glas Foto chaiyon021 / iStock / Getty Images

  Ifølge Den Internationale Program for Kemisk Sikkerhed, er natriumbenzoat stærkt brugt af sodavand industrien på grund af efterspørgslen af ​​høj fructose corn sirup i kulsyreholdige drikkevarer. Natriumbenzoat øger surhedsgraden af ​​læskedrikke, hvilket også øger intensiteten af ​​smag, du får fra high-fructose corn syrup. På bagsiden af ​​en sodavand dåse, kan du finde natriumbenzoat i ingredienslisten som E211, som er det, der er tildelt det som et fødevaretilsætningsstof.


  Andre Foods  Hvordan er Natriumbenzoat Bruges i Food?  Skål af pickles Foto Svetlana Foote / iStock / Getty Images

  Natriumbenzoat er primært tilsættes til sure fødevarer, der kan forbedre deres smag. Det kan findes i fødevarer som pickles, saucer, marmelade og frugtsaft. Fødevarer, der indeholder eddike, såsom salatdressinger, indeholder typisk meget høje niveauer af natriumbenzoat. Benzen, en forløber for natriumbenzoat, kan findes i meget små mængder naturligt i nogle frugter, grøntsager, kød, mælkeprodukter og endda drikkevand.


  Bivirkninger  Hvordan er Natriumbenzoat Bruges i Food?  Mand taler med læge Kreditering Fuse / Sikring / Getty Images

  Natriumbenzoat, når de kombineres med vitamin C, danner benzen. Benzen er et kræftfremkaldende stof, og er kendt for at bidrage til dannelsen af ​​mange forskellige typer cancer. Food and Drug Administration fastslår dog, at fødevarer, der indeholder både C-vitamin og natriumbenzoat udtrykke benzen niveauer, der ligger under den farlige grænse. Tal med din læge om natriumbenzoat, især hvis du spiser en masse af fødevarer og drikkevarer, der indeholder høje niveauer af denne fødevaretilsætningsstof.

 • Tags:

Posts Carousel