Hvordan er midlertidige tatoveringer Udført?

 • In Default
 • August 14
 • 29 Views
 • 0 comments

 • Hvordan er midlertidige tatoveringer Udført?  Henna tatoveringer farvestof huden. Photo Credit Creatas / Creatas / Getty Images
 • De sjove blæk overførsler, børnene får i goodie bags til fester er ikke den eneste form for midlertidig tatovering rådighed. Henna og airbrushing er andre former, der er decideret mere voksen. Midlertidige tatoveringer vare fra et par dage til flere uger, afhængig af typen anvendt. Metoden for anvendelse varierer også efter dit valg af produkt.

  Transfer Tatoveringer

  Overfør tatoveringer er normalt lavet af en kombination af lim og blæk. Billedet klæber til et ark papir behandlet med en speciel belægning. Når man anvender fugt til bagsiden af ​​papiret med billedet på det, er tatovering frigives. Billedet har et lag af lim på toppen, der gør det holde fast i din hud. Afhængigt af kvaliteten af ​​blæk og lim forbindelser, overføre tatoveringer vare alt fra en til fem dage. Baby olie eller alkohol, ikke almindeligt vand, nedbryder limen til nem fjernelse.


  Henna Tatoveringer

  Traditionelle tatoveringer bruge en nål til at injicere blæk dybt ind i lag af huden. Hennatatoveringer bruge et farvestof fremstillet af en blomstrende plante for at skabe tattoo-lignende billeder på huden. En kunstner maler eller stencils designet på din krop, og farvestoffet pletter din hud. Henna er kun tilgængelig i nuancer af rød, brun og sort. Din tatovering svinder i løbet af et par dage eller uger som din hud sloughs ud og farvestoffet slidt væk. Visse typer af henna, opført som sort henna, indeholder kul-tjære hårfarvningsmidler, som kan forårsage allergiske reaktioner hos nogle mennesker, nogle gange alvorlige. Tilføjelsen af ​​dette farvestof kan gøre tatovering holder længere og synes mørkere, men det er ikke en godkendt hud kosmetisk i USA. Andre typer kan også forårsage allergiske reaktioner. Afprøve nogen henna tatovering blæk på et lille område af huden, før det bliver en af ​​disse tatoveringer.


  Retoucheret Tatoveringer

  Først udviklet til film, hvor skuespillere ønskede længerevarende men realistisk udseende midlertidige tatoveringer, er retoucheret tatoveringer sprayes på huden. Den tatovering består af en specialiseret maling, snarere end et farvestof, såsom henna, der varer mellem to og syv dage. En stencil bruges til at anvende design, og kunstneren kan tilpasse det i løbet af ansøgningsprocessen, i modsætning til midlertidige tatoveringer. Hvor længe designet holder, afhænger af din hudtype, tatoveringen er placering - nogle dele af kroppen oplevelse mere slid - og hvordan du holder af det.


  Hvilke at vælge

  Den type midlertidig tatovering, du vælger virkelig afhænger af, hvorfor du får det. Til børn eller en Halloween kostume, en overførsel tatovering fungerer fint. Henna tatoveringer er dekorative og gøre en fashion statement. For de mest realistiske kopier af rigtige tatoveringer, airbrushing er vejen at gå. Så længe du går til en velrenommeret kunstner for henna eller airbrushing bør tatoveringen være sikker.

 • Tags:

Posts Carousel