Hvordan Eat-Stop-Eat Works

 • In Default
 • October 19
 • 5 Views
 • 0 comments

 • Hvordan Eat-Stop-Eat Works
  Eat-Stop-Eat kræver korte 24-timers faster. Photo Credit OcusFocus / iStock / Getty Images
 • Brad Pillon er skaberen af ​​Eat-Stop-Eat, en kost, der bruger intermitterende fastende. Efter at have studeret sundhed og ernæring i flere år, kom Pillon til den konklusion, at fasten er den eneste sande måde at tabe. Eat-Stop-Eat diæt er baseret på gamle principper om at begrænse fødevarer til korte perioder for at forebygge større indtag af mad fra at blive lagret som fedt på kroppen. Hvis du er interesseret i kosten, tale med din læge først for at være sikker på det er sikkert for dig.

  Fastende til at brænde lagret fedt

  Pillon hævder, at den menneskelige krop er beregnet til at være i en gentaget cyklus af spise og faste. Dette giver kroppen en chance for at forbrænde oplagret fedt, der er resultatet af at spise store mængder mad på én gang. Pillon hævder også, at intermitterende fastende er den måde gamle menneskelige forfædre spiste og vil resultere i vægttab. Kosten, Pillon hævder, kan hjælpe med vellykket vægttab, fordi det ikke kræver kalorie optælling. Faktisk en 2012 undersøgelse udført med overvægtige kvinder og offentliggjort i "Nutrition Journal" fundet, at intermitterende fastende faktisk hjalp med vægttab. Mange mennesker har tendens til at spise store måltider efter en hurtig, men Eat-Stop-Eat kost anbefaler imod dette, fordi det kan ophæve kalorieindhold begrænsning udført under fasten.


  Timingen af ​​Faster

  Eat-Stop-Eat kost kræver korte 24-timers faster en gang eller to gange om ugen. Dette betyder ikke, at du vil gå for en hel dag uden at spise noget, men. Dine hurtige starter ved 18:00 og slutter ved 18:00 den følgende dag. Så på den første dag, kan du spise en sund morgenmad, frokost og tidlig middag og derefter stoppe med at spise indtil middag den følgende dag.


  Kost og motion retningslinjer

  Ingen fødevarer er udtrykkeligt forbudt på Eat-Stop-Eat kost, men Pillon gør anbefale at spise nærende fødevarer, såsom frugt, grøntsager og magert protein. Urter, krydderier, kaffe, te og kunstige sødestoffer opfordres også til. Pillon anbefaler også modstand øvelse to eller tre gange om ugen, og bemærker, at du også kan omfatte andre former for motion som yoga, cykling eller aerobic, mens du følger Eat-Stop-Eat.


  Potentielle sundhedsmæssige fordele

  Ved hjælp af fastende som en måde at virkelig reducere antallet af kalorier du indtager hver uge kan gøre mere end støtte i vægttab. Calorie begrænsning er også forbundet med lavere blodtryk og en reduceret risiko for hjertesygdomme, ifølge en 2007 artikel offentliggjort i "American Journal of Clinical Nutrition." Tal med din læge, før du starter Eat-Stop-Eat kost; Det er ikke hensigtsmæssigt for alle, herunder personer med en historie af spiseforstyrrelser eller gravide kvinder.

 • Tags:

Posts Carousel