Hvordan du forbedrer dine fødder i Ballet

 • In Default
 • January 3
 • 49 Views
 • 0 comments

 • Hvordan du forbedrer dine fødder i Ballet  I ballet, dine fødder fuldføre linje af dit ben. Photo Credit Comstock / Comstock / Getty Images
 • Som balletdanser, du udsætter dine fødder til en enorm mængde af stress, og de skal være både stærk og smidig at absorbere konstant tryk. Hvis dine fødder ikke er i topform, eller hvis din teknik er sjuskede, øger du din risiko for at opretholde skade. Samtidig er hver af dine fødder er en naturlig forlængelse af dine ben linje, så korrekt placering er afgørende for æstetiske grunde. For at forbedre funktionalitet og kigge på dine fødder, og for at beskytte dig selv fra skade, engagere sig i en række øvelser til at strække og styrke dem, og være på vagt om at opretholde tilpasning og brug af korrekt teknik.

  Trin 1

  Strække og styrke buer af dine fødder med dans-specifikke øvelser. Stå barfodet mod ballet barre i første position. Langsomt løfte hælene, skubbe op gradvist og bevidst på kugler af dine fødder. Fokus på korrekt form, når du trykker dine buer over boldene af dine fødder samtidig opretholde øverste organ tilpasning og lige knæ. Hold kort før langsomt sænker tilbage gennem dine fødder. Gennemfør tre sæt af 10 til 15 langsomme stigninger og gentag i anden position. Tilføj ankel vægte for større modstand.

  Trin 2

  Manipulere den benede arch i toppen af ​​hver fod med en blid manuel strækning. Sæt dig i en robust stol med din højre fod hviler på dit venstre lår. Pege din højre fod, tage fat i foden med begge hænder og anvende let tryk på buen. Slap foden, derefter gentage strækket. Gennemfør tre sæt af 10 til 15 gentagelser, før du fortsætter med venstre fod.

  Trin 3

  Opbygge styrke og øge fleksibiliteten i dine ankler. Øge vifte af bevægelse i dine ankelled vil efterlade dig med fødderne, der er mere alsidig og lydhøre over for spring og hurtige ændringer i retning. Grundlæggende hæl-rejser på kanten af ​​et trin og siddende ankel rotationer er effektive ankel øvelser, der involverer intet udstyr. Brug en modstand band for en ankel regime, der inkluderer peg-og-flex, inversion og udkrængning øvelser.

  Trin 4

  Peg hele foden - ikke kun tæerne - når du danser. Sigt efter en lang, ubrudt linje, der løber fra din hofte eller knæ og strækker sig langs din underben, i toppen af ​​din mund, og tæerne. Undgå en skurrende pause i linjen ved ankelleddet, når du peger.

  Trin 5

  Shed spændinger fra dine fødder, når du peger. Når du fuldt ud peger, skal dine fødder forbliver tilstrækkeligt afslappet og bøjelig til at udføre hurtige, indviklede fodarbejde. Arbejde gennem dine fødder, når du børste dem langs gulvet, stiger på demine- eller fuld-pointe, og hoppe. Altid artikulere fuldt igennem hælen, metatarsus knogler og tæer.

  Trin 6

  Undgå segldannelse - en uønsket inversion af fødderne - når du står på demi-pointe. Tryk alle tæerne i gulvet lige, og tryk på hælen af ​​din mund opad og fremad for at forhindre uæstetisk linje segldannelse. Hvis du begyndte at danse senere i livet, kan du have utilstrækkelig mobilitet i dine fødder, som kan forårsage segldannelse i en høj demi-pointe. Sænk hælene lidt for at opretholde en ordentlig fod justering.


  Advarsler

  • Undgå at bruge mekaniske strækker anordninger eller andre ekstreme stretching teknikker i din indsats for at forbedre dine fødder. Tager en ekstrem tilgang til stretching kan resultere i skader relateret til overstretching.


  Tips

  • Sørg for at bære ordentligt montering sko, der lægger vægt kurven af ​​din fod. Hvis du danse en pointe, at eksperimentere med forskellige pointe sko mærker, og box og skaft styrker, finde den optimale forhold mellem støtte-til-bøjelighed. Hvis din tå kasser eller skafter er vokset alt for blød, hurtigt udskifte dine sko for at forebygge skader.


  Du skal bruge

  • Ballet barre
  • Ankel vægte
  • Robust stol
  • Resistance band

 • Tags:

Posts Carousel