Hvordan CDC ville beskæftige sig med en Real-Life 'Contagion'


Hvordan CDC ville beskæftige sig med en Real-Life 'Contagion'


I filmen Contagion truer en luftbåren, hurtigt udviklende virus samfund og livet som vi kender det.
Credit: Warner Bros Studios

Hollywood elsker at bringe os worst-case scenarier: katastrofale Twisters, Jord-ødelægger asteroider eller, i tilfælde af den kommende film "Contagion", en hastig udvikling virus, der truer med at udslette globale samfund, som vi kender det.

Men mens det er en sjov fantasy for biografgængerne til at spørge, "Hvad ville jeg gøre, hvis det skete?" det er faktisk jobbeskrivelsen af ​​assisterende Surgeon General Dr. Ali S. Khan.

Khan fører tilsyn med hjernen tillid kontorer og laboratorier, der er oprettet til at reagere på de reelle pandemiske trusler, der inspirerer film som "Contagion". De amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse strategiske nationale beredskabslager, afdelingen for Emergency Operations Center, afdelingen for Select Agenter og toksiner og andre kontorer er konstant overvågning og forberede et patogen, der kunne udvikle sig til en dødelig pandemi.

"Dette er meget mere end om sundhed Amerika. Det handler om national sikkerhed, vores sundhed sikkerhed," sagde Khan, der er direktør for CDC Office of Public Health beredskab og indsats.

Khan sagde CDC første linje af angreb er at kende sin fjende: genetik virus, hvordan den angriber, og hvem det dræber. [5 Most Likely Real-Life smitte]

"Hvis man ikke ved, hvad det er, kan du ikke lave en lab test for det, kan du ikke lave en behandling for det," Khan sagde. "Alt afhænger af at vide, hvad det er."

Sygdom Surveillance

CDC labs var på frontlinjerne forsker SARS, det coronavirus, nogle stammer af Ebola virus og andre før de var under kontrol. Khan sagde, at hvis en virus ikke forstås internationalt, kan Verdenssundhedsorganisationen og andre sende den til CDC laboratorier.

"Vi har ikke outsource. Den sorteper ender her," Khan sagde.

CDC har også mere end 500 personer, der står på amtslige og statslige sundheds-afdelinger "arbejder skulder ved skulder" med de offentlige sundhed embedsmænd til at spore sygdomme, siger Khan. Lokale sundhedsmyndigheder afdelinger håndtere de fleste små udbrud alene, men hvis noget mere udbredte strejker, såsom H1N1 udbruddet af 2009 vil CDC høre om det hurtigt.

Men mens forstå en virus biologi er en prioritet, kan embedsmænd ikke vente med at reagere, indtil truslen er perfekt forstået eller de vil gå glip af vindue af muligheder for at indeholde en pandemi, siger Ken August, talsmand for California Department of Public Health.

Indeholder en afsmitning

Statslige offentlige sundhed afdelinger har enorm juridisk magt til at tage kontrol over en situation med hjælp fra lokale retshåndhævende, homeland security eller krisestyringsoperationer kontorer.

En person, der er kommet ned med en virus uden behandling eller vaccine ville blive betragtet som "en sag," siger Dr. Tomas Aragon, direktør for Center for smitsomme sygdomme og Emergency Readiness ved University of California, Berkeley, School of Public Health .

"Vi gør, hvad der kaldes" tilfælde isolation «du identificere dem, og så skal du isolere dem, så de ikke kan smitte andre mennesker," Aragon sagde.

Embedsmænd kunne karantæne personer, der udsættes for en virus, men har endnu ikke komme ned med symptomer. Men embedsmænd ikke brug for at vide, om nogen har været udsat for dem at handle. I praksis med "ly" og "social distancering," Aragon sagde embedsmænd kunne begrænse transporten af ​​ueksponerede mennesker at forhindre overførsel, eller at bremse transmission blandt den brede befolkning ved at lukke skoler, der begrænser rejser og annullering større forsamlinger.

"Ja, der kan være isolation og karantæne. I Californien, en lokal sundhed officer har brede beføjelser til at træffe enhver tiltag der er nødvendige," siger August.

Men regeringens beføjelser ikke lever op til at trække en person fra hans eller hendes hjem, siger Kris Eide, direktør for Homeland Security og Emergency Management for staten Minnesota.

"Guvernøren kan bestille en evakuering, men vi kan ikke tvinge en evakuering - Jeg tror, ​​du vil opdage, at i næsten alle stat," Eide sagde.

Når en virus er identificeret, ville CDC arbejde med farmaceutiske virksomheder til at udvikle en vaccine, fremstilling det, teste det for sikkerhed med den amerikanske Food and Drug Administration, og derefter distribuere det gennem lokale offentlige sundhed afdelinger, siger Dr. William Schaffner, tidligere bestyrelse medlem af Infektionsmedicinsk Society of America.

Mens CDC er i færd med at udvikle behandlinger, Schaffner sagde lokale sygehuse og embedsmænd øver leverer dem.

"Folkesundhed afdelinger, samt hospitaler, køre øvelser. Og ved at gøre det, de faktisk finde ulemper til planerne," siger Schaffner, der også er formand for forebyggende medicin på Vanderbilt Medical Center i Nashville, Tenn.

Eide sagde en lokal folkesundheden afdeling ville tage føringen, mens hendes afdeling ville give ressourcer til at beskytte lagre, bygge interimistiske klinikker eller levere andre tjenester, der er nødvendige.

Som offentlige sundhed embedsmænd forsøgte at redde liv, de også ville have til at arbejde med civile for at holde samfundet fungerer gennem indeslutning indsats.

"Hvis en kæde af dagligvarebutikker skulle have 25 eller 30 procent af deres medarbejdere syge, hvordan ville de være i stand til at holde i drift?" sagde August, der sagde offentlige sundhed afdelinger ville kommunikere med lastbilchauffører, hospitaler og andre essentielle civile tjenester til at holde driften kørende.

De offentlige sundhed embedsmænd bemærkede, at kommunikationen med de offentlige, selv folk, der ikke kan gøre noget for at hjælpe, er en nøgle til at styre en smitte.

"Der er sygdommen, og så er der frygt, og du har brug for kommunikation, så folk ikke går bananer og forårsage yderligere forstyrrelser," Schaffner sagde.

Denne historie blev leveret af MyHealthNewsDaily, en søster websted til LiveScience. Følg MyHealthNewsDaily på TwitterMyHealth_MHND. Find os på Facebook.

Posts Carousel