Hvordan Atleter tabe sig?

 • In Default
 • August 25
 • 5 Views
 • 0 comments

 • Hvordan Atleter tabe sig?  Atleter måske nødt til at tabe sig for at forbedre deres hastighed og effekt. Photo Credit Michael Steele / Getty Images Sport / Getty Images
 • Atleter vil ofte nødt til at tabe sig for en række forskellige årsager. Nogle enkelte sportsgrene - såsom boksning, vægtløftning og brydning - kræver konkurrenter til at være i visse vægtklasser, hvilket betyder, at en atlet måske nødt til at droppe vægten før en konkurrence at gøre deres valgte klasse på den officielle vejer-ins. Mange andre sportsgrene ikke har vægtklasser, men atleter kan opleve, at udgyde ekstra vægt, især nonfunctional fedt vægt, kan hjælpe med at forbedre ydeevnen.

  Reduceret kalorieindtagelse

  At tabe sig, er du nødt til at være i en kalorie underskud, hvilket betyder, at brænde flere kalorier, end du indtager. Den nemmeste måde at gøre dette på er at reducere dit kalorieindtag. Start med at reducere dine kalorier med 300 om dagen, så vurderer dine fremskridt efter to uger. Hvis du har mistet mindre end 2 lbs., Derefter tage yderligere 200 kalorier væk om dagen. Hvis du har mistet mere end 4 lbs., Derefter tilføje tilbage 100 kalorier om dagen. Nutritionist Shelby Starnes anbefaler at spise 1,5 gram protein pr pund kropsvægt hver dag og begrænser kulhydrater til morgenmad og din post-workout måltid, når de forsøger at tabe sig.


  Øget Træning

  Mange atleter allerede udfører en stor mængde fysisk aktivitet i træning og konkurrence, men du måske ønsker at tilføje i en lidt mere motion, så du ikke behøver at begrænse din mad så meget, og alligevel forblive i en kalorie underskud. Dette er et koncept kaldet G-Flux. Nutritionist Dr. John Berardi anbefaler at tabe mere vægt ved hjælp af G-Flux princip, bør du øge mængden af ​​styrketræning og høj og lav intensitet motionsture du gør, samt øge dit kalorieindtag lidt.


  Pre-Competition Vægttab

  Det kan være tilfældet, at lige før en konkurrence, er du stadig lidt tungere end din vægt klasse tillader. Hvis dette er tilfældet, kan du være i stand til at skære lidt mere vægt gennem vand manipulation. I de tre dage før din indvejningen, reducere dine carbs så lavt som muligt, da dette vil forhindre din krop fra at holde for meget vand. Du måske også ønske at eksperimentere med milde dehydrering taktik i timerne op til indvejningen, men vær opmærksom på, at denne taktik kan have negative konsekvenser, såsom muskelkramper og kvalme.


  Farerne ved at tabe for hurtigt

  Vægttabet for hurtigt kan have skadelige virkninger på dit helbred og præstationer, såsom at øge dit niveau af træthed og svækkelse dit immunforsvar. Altid tjekke med din læge, før du starter en vægttab plan, og afstå fra at bruge vægttab piller og kosttilskud. Regelmæssigt kontrollere dine fremskridt, og rådføre sig med din coach, hvis du føler dit vægttab plan er at have negative konsekvenser. Hvis du beslutter at ansætte vægt skære- eller vand manipulation taktik før en konkurrence indvejningen, er det igen klogt at tjekke med din læge og få en læge lige ved hånden gennem hele processen.

 • Tags:

Posts Carousel