Hvordan at tage sig af fedtet hud i vinteren


 • Hvordan at tage sig af fedtet hud i vinteren  Nedbringe brugen af ​​topiske lægemidler til sund vinter hud. Photo Credit Jupiterimages / Pixland / Getty Images
 • Vinteren kan være en velkommen ændring til fedtet hud. Med et fald i luftfugtigheden, når vejret køler, kan du bruge mindre tid blotting dit ansigt og pulverisering din næse. Men det doesnâ € ™ t betyde, at din sebaceous - olie - kirtler vil stoppe producere overskydende olie. Vinter hudpleje kræver justeringer i din skønhedsrutine, men ikke en komplet nedlæggelse af de produkter, du bruger på dit ansigt.

  Trin 1  Hvordan at tage sig af fedtet hud i vinteren  Vask ansigt to gange om dagen. Photo Credit Photodisc / Photodisc / Getty Images

  Vask dit ansigt to gange om dagen for at holde overskydende talg i skak. Bare fordi du har mindre overskydende ansigt olie doesnâ € ™ t betyde, at du skal springe udrensning sessioner. I stedet skifter fra en barsk medicin indeholdende sæbe til en cremet ansigt vask, der wonâ € ™ t tørre ud dit ansigt.

  Trin 2  Hvordan at tage sig af fedtet hud i vinteren  Fugter huden med et produkt, der ikke er oliebaseret. Photo Credit BananaStock / BananaStock / Getty Images

  Opfyld tabt på din hud med en vandbaseret fugtighedscreme fugt. Mens formålet med udrensning er at hjælpe med at kontrollere overskydende talg, at komme af med alle dine Skina € ™ s naturlige olier vil forårsage uønskede tørhed. Den rigtige fugtighedscreme kan genopbygge vand for at hjælpe med at beskytte dit ansigt uden at føre til udbrud. Brug ikke oliebaserede fugtighedscreme, der kan gøre din hud for fedtet.

  Trin 3  Hvordan at tage sig af fedtet hud i vinteren  Sætte solcreme på hver dag. Photo Credit Goodluz / iStock / Getty Images

  Påfør solcreme hver morgen efter vask dit ansigt. Vælg en noncomedogenic udgave designet til fedtet hud - denne type produkt er designet til ikke at tilstoppe dine porer. For at spare tid og penge ved at vælge en daglig fugtighedscreme eller makeup foundation, der har en indbygget solcreme. Solskoldning ikke kun øger din risiko for tidlig rynker og hudkræft, men udtørrende virkning kan også øge olieproduktionen og efterfølgende pletter.


  Advarsler

  • Alle hudtyper er modtagelige for tørhed under lav fugtighed vintermånederne. Gå let på aktuel medicin for at reducere overskydende tørhed. Husk, at når din hud er tør, dine talgkirtler arbejde hårdere for at producere mere sebum, og det kan i sidste ende føre til acne.


  Tips

  • Hvis du har brug for hjælp kontrollerende acne i løbet af vinteren, bruger produkter med salicylsyre i stedet for benzoylperoxid. Salicylsyre tendens til at være mindre tørring, men kan stadig falde inflammation. Prøv at anvende en salicylsyre-holdige toner en gang om dagen efter rengøring.


  Du skal bruge

  • Cremet sæbe
  • Vandbaseret fugtighedscreme
  • Noncomedogenic solcreme
  • Salicylsyre toner (valgfrit)

 • Tags:

Posts Carousel