Hvordan at slippe af en Hævede Gland i halsen

 • In Default
 • February 12
 • 15 Views
 • 0 comments

 • Hvordan at slippe af en Hævede Gland i halsen  Rest, kan varme væsker og medicin alle hjælpe med at reducere hævede hals kirtler. Photo Credit syg kvinde billede ved Forca fra Fotolia.com
 • En hævet kirtel henviser til en hævet lymfekirtel eller hævede lymfeknude. Lymfeknuder findes i hele kroppen, herunder i nakken eller halsen. De hjælper til at holde kroppen sund ved fældefangst og ødelægge bakterier, unormale celler og andre fremmedlegemer. Der er lymfeknuder placeret på hver side af halsen, og de kan blive hævet, når der er en infektion, skade, abnorm vækst eller et andet problem. For at slippe af med en opsvulmet kirtel i halsen, er det vigtigt at få en præcis diagnose af den underliggende årsag.

  Trin 1

  Tage antibiotika. Hvis hævede kirtler i halsen er forårsaget af en bakteriel infektion, kan det være nødvendigt at tage receptpligtig antibiotika, hedder det MayoClinic.com.

  Før du tager nogen medicin, altid tale med en læge først for at sikre, at der ikke vil være nogen negative interaktioner med andre medikamenter bliver taget. Tager medicin kan kombineres med at placere en varm komprimere eller håndklæde gennemvædet med varmt vand på halsen for at lette ømhed.

  Trin 2

  Gurgle med saltvand og drikke varme væsker. Hævede lymfekirtler i halsen kan også være et advarselstegn om tonsillitis, hvilket kan være forårsaget af en bakteriel eller viral infektion. Bakterielle årsager kan kræve antibiotika; dog antibiotika vil ikke behandle virusinfektioner.

  Med en læges OK, at en behandling i hjemmet reducerer hævede kirtler kan omfatte drikke varme væsker, såsom te, supper eller bouillon. Da citron har antibiotiske egenskaber, kan det sættes til væsken. Honning kan også sættes til væsker til at hjælpe pels halsen. Den amerikanske Academy of Family Physicians også anbefaler gurgle med 1/4 tsk. salt i 8 ounce varmt vand. Saltet vil bidrage til at absorbere overskydende væske og reducere inflammation.

  Hvis symptomerne ikke bliver bedre i et par dage, eller der er en feber i løbet af 103 grader, svære smerter, problemer med at synke, åndedrætsbesvær eller nakke stivhed, få lægehjælp, som kan være nødvendigt at blive fjernet mandlerne.

  Trin 3

  Prøve øredråber. Enhver type øre infektion kan også forårsage hævede kirtler i halsen. Hvis dette sker, National Institutes of Health foreslår at tale med en læge om at bruge øredråber. Dråberne kan bidrage til at mindske smerter og inflammation og kan enten være over-the-counter eller receptpligtig styrke. En læge kan også foreslå at bruge en kombination af destilleret eddike og vand, hvis der er forhold, der forbyder brugen af ​​dråber. Det er altid bedst at søge læge, da øreinfektioner kan blive alvorlige og forårsage høretab.

  Trin 4

  Tage sig af eventuelle huller i tænderne. Huller i tænderne, der er overladt ubehandlet eller en skade på en tand, kan føre til en tand absces og hævede kirtler i halsen. Som med enhver infektion, kan antibiotika og varmt vand skylninger hjælpe. I svære tilfælde kan det være nødvendigt enten en rodbehandling eller tandudtrækning. En tand byld, der ikke behandles korrekt, kan blive livstruende, da infektionen kan spredes til andre områder af kroppen.


  Advarsler

  • Søg lægehjælp, hvis der er alvorlig halssmerter, problemer synke, savlen, feber og andre tegn på en alvorlig tilstand eller infektion.


  Tips

  • Altid få en korrekt diagnose, inden du forsøger at behandle hævede kirtler i halsen. Nogle betingelser kræver medicin og andre kan behandles i hjemmet.

 • Tags:

Posts Carousel