Hvordan at opretholde Libido efter overgangsalderen


 • Hvordan at opretholde Libido efter overgangsalderen  Spise en sund kost er vigtig for at styre overgangsalder symptomer. Photo Credit modne kvinde og druer billede af Alexey Klementiev fra Fotolia.com
 • Overgangsalderen opstår, når en kvinde ikke længere har en menstruationscyklus, og er ikke længere i stand til at få børn. Denne periode kvinders liv indebærer store udsving i hormon niveauer, der kan nedsætte deres ønske om at have sex efter overgangsalderen er overstået - selvom mange kvinder gerne vil være intim med deres partnere, finder de det vanskeligt at opretholde dette ønske. Men der er skridt kvinder kan tage for at opretholde deres libidos efter overgangsalderen.

  Trin 1

  Tag østrogen behandlinger. Østrogen er tilgængelig i en pilleform, der kan indtages oralt. Mange kvinder administrere østrogen vaginalt som en tablet, siger MayoClinic.com. Når den er indsat, er tabletten absorberes af vaginalt væv for at øge fugt. Denne behandling er effektiv til behandling af ekstrem vaginal tørhed, der kan gøre samleje ubehageligt. Østrogen behandlinger øger fugtniveauet og mindske ubehaget under samleje.

  Trin 2

  Styrke bækkenbunden ved at udføre kegels. Kegels er øvelser, der skal styrke vaginale muskler. Kegels holde bækkenbund reaktiv og sund. For at gøre en Kegel, klemme muskler du bruger til at stoppe urin flow i 2 sekunder og slip. Gentag 15 til 20 gange mindst én gang dagligt. MayoClinic.com indikerer at kegels også kan behandle urininkontinens, et symptom på overgangsalderen.

  Trin 3

  Opnå testosteron terapi. Kvinder har lavere koncentrationer af testosteron end mænd, men en god balance af testosteron og østrogen niveauer kan bidrage til at opretholde libido. Tal med din læge om testosteron terapi og om det er passende for din situation.

  Trin 4

  Slap af og få tilstrækkelig hvile. Prøv dyb vejrtrækning, progressiv muskelafspænding eller yoga. Disse afslapning metoder til at forhindre udmattelse, der kan bidrage til lav libido.

 • Tags:

Posts Carousel