Hvordan at opdrage et barn uden Gender Bias


 • Hvordan at opdrage et barn uden Gender Bias  Opdrage børn uden kønsfordomme handler om at gøre dem til at føle lige. Photo Credit boxer billede ved Valentin Mosichev fra Fotolia.com
 • Fra et klinisk perspektiv, "sex" er en mandlig eller kvindelig biologisk opgave, mens køn er strengt en socialiseret proces. Progressive forældre ofte søge måder at opdrage et barn uden den stereotype kønsfordomme af traditionel mandlige og kvindelige samfundsmæssige roller. Men selv med den virkelige verden ikke-typiske rollemodeller af kvindelige soldater og mandlige modeller, opdrage et barn uden kønsfordomme er ikke let, så meget af omverdenen er ikke på din side. Men bare fordi andre ikke er så oplyste som dig, der er mange ting, du kan gøre for at mindske virkningerne af kønsstereotyper på dit barn.

  Trin 1

  Tilbring tid med dit barn til at opbygge et stærkt forhold. Jo tættere du er til dit barn, jo mere vil han respektere din mening og se til dig for at få vejledning og rådgivning om sådanne ting som acceptable kønsroller, studieområder og karriereveje.

  Trin 2

  Tal kun kønsneutrale vendinger. Må ikke sige "politimand" eller "brandmand", men retshåndhævende officer og brandmand. Selv om det er grammatisk forkert, arbejde for at undgå kønsskæv ord som "mand" eller "kvinde", når vi diskuterer erhvervsmæssige eller kønsroller. I stedet siger "folk" eller "dem".

  Trin 3

  Tjek dine egne køns- fordomme. Do not pass et job ud til din partner, såsom madlavning, bare fordi mor eller far er "formodede" at blive bedre til det på grund af deres køn. Far kan vise børnene, hvordan til at bage en kage og mor kan løse de løse skruer på benene på køkkenbordet.

  Trin 4

  Giv dit barn kønsneutrale legetøj, såsom kunst og kunsthåndværk sæt. Du kan give dine børn køn typisk legetøj, så længe du giver dem ikke-typiske kønsrelaterede legetøj så godt. Giv drenge madlavning sæt samt lastbiler; give din datter en dukke, men en baseball mitt eller hockeystav, også.

  Trin 5

  Opmuntre og acceptere ikke-traditionelle rollespil. Hvis din søn ønsker at klæde sig ud som en heks til Halloween, ikke flipper ud og forsøge at tale ham ud af det, fordi hekse formodes at være piger. Han er bare et barn, handler ud en fantasi.

  Trin 6

  Tildel en række gøremål, der inkorporerer ikke-traditionelle såvel som traditionelle job. Har din søn gøre huset arbejdet og værftet arbejde og samtidig give din datter arbejdspladser madlavning og hjælpe far fix plæneklipperen.

  Trin 7

  Lad dine børn at lege nogen form for sport, de vælger. Lad din datter prøve for quarterback og give din søn til at slutte sig til juble trup.

  Trin 8

  Tæller fastlåste kønsrollemønstre dit barn er udsat for, når det er muligt. Hvis alle lærere på skolen er kvinder, besøge en skole med mandlige lærere. Hvis dit barn siger "Piger er ikke meningen at lege med lastbiler," Mor kan sige, "Piger får lov til at lege med de legetøj, som drenge er", og at hun havde en stor rød firetruck da hun var lille.


  Du skal bruge

  • Kønsneutrale legetøj

 • Tags:

Posts Carousel