Hvordan at lave mad med Wheat Germ


 • Hvordan at lave mad med Wheat Germ  Hvedekim er centrum af kernen. Photo Credit hvede billede ved EvilGirl fra Fotolia.com
 • Hvedekim, den lille centrum af hvede kerne, packs en sund og velsmagende hulning ved tilsætning til dagligdags fødevarer. Høj i ernæring, hvedekim tilbyder 20 procent af den daglige værdi af vitamin E og folinsyre og 26 procent af den daglige værdi af kostfibre. Itâ € ™ s også en gavnlig kilde til thiamin, magnesium, zink og fosfor.

  Trin 1

  Lav din egen hele hvede mel erstatning ved at kombinere 2 spsk hvedekim med 7/8 kop alle formål mel. Mix og bruge mel, som du ville gøre i enhver opskrift kræver hele hvedemel.

  Trin 2

  Tilføj en spiseskefuld hvedekim til din varmt korn før madlavning eller bruge det rå som en topping for tilberedte varme havregryn eller farina morgenmadsprodukter. Hvedekim tilføjer tekstur samt ernæring.

  Trin 3

  Boost indholdet af dine hjem-bages husholdningsmaskiner og ruller fiber ved tilsætning af 2 eller 3 spsk hvedekim til din dej og ælte det før bagning. Derudover, så prøv at børste toppen af ​​dit brød brød med smeltet smør og drys på hvedekim før bagning.

  Trin 4

  Stedfortræder halvdelen af ​​brødkrummer med hvedekim i din frikadelle eller farsbrød opskrifter. Den hvedekim vil tilføje ernæring og en lidt nøddeagtig smag til dine foretrukne kød blandinger. Prøv at tilføje en teskefuld hvedekim og dine foretrukne krydderier, pr patty, at ubehandlede hakket oksekød og grill som desisred for hamburgere.

  Trin 5

  Bland et par spiseskefulde hvedekim med kogt pølse eller hakket oksekød fyld til brug i Lasagne, tacos, enchiladas og andre kød-baserede gryderetter for en sund tilføjelse til din vigtigste kurser.

  Trin 6

  Blend hvedekim med din favorit panering blanding når belægning kød eller grøntsager før bagning eller stegning.

 • Tags:

Posts Carousel