Hvor slemt er øl til din kost?


 • Hvor slemt er øl til din kost?  Begrænse forbruget øl for at undgå vægtøgning. Photo Credit Creatas Images / Creatas / Getty Images
 • Have en øl på lejlighed, vil ikke ødelægge din kost, men regelmæssigt overindulging kan føre til vægtøgning. Det kunne øge din risiko for andre sundhedsmæssige problemer. Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler drikker ikke mere end en moderat mængde, som er en drink om dagen for kvinder og to mænd.

  Calorie Content

  Øl er en kilde til tomme kalorier, fordi det ikke giver en betydelig mængde af eventuelle vitaminer eller mineraler. Alkohol er også høj i kalorier, med hvert gram leverer 7 kalorier. Det betyder at det er mere energirige end kulhydrater eller protein, der kun indeholder 4 kalorier per gram. Alkoholfri øl, som får sine kalorier primært fra kulhydrater, er det laveste i kalorier, med omkring 72 per 12-ounce dåse. Lys øl har omkring 105 kalorier per portion, og lager er det næste laveste i kalorier, med ca. 120. Regelmæssig øl har 145 kalorier pr 12-ounce betjener i gennemsnit, og stout øl er den højeste i kalorier med omkring 190 per portion. Disse kalorier kan tilføje op, hvis du drikker flere øl på en dag, hvilket gør det svært at holde sig inden for dit daglige kalorie budget for at undgå vægtøgning.


  Øl og vægtøgning

  Moderat ølforbrug i en måned steg ikke vægtøgning i forhold til at afholde sig fra øl i en undersøgelse offentliggjort i "Nutrición HOSPITALARIA" i 2007. En længere, 8 1/2-årig undersøgelse offentliggjort i "European Journal of Clinical Nutrition" i September 2009 fandt, at drikke øl kan føre til vægtforøgelse, dog. Dem, der drak mere end 34 ounce per dag øl var mere tilbøjelige til at tage på i vægt end dem, der drak lidt eller ingen øl.


  Øl og abdominal fedme

  Undersøgelser viser blandede resultater på, om øl øger abdominal fedme, ifølge en februar 2013 oversigtsartikel publiceret i "Nutrition anmeldelser." Drikker mere end 17 ounces øl om dagen kan gøre dig mere tilbøjelige til at tage på i vægt på dette område. Abdominal fedme er forbundet med mere sundhedsmæssige risici end andre typer af fedme, hvilket potentielt kan øge din risiko for hjertesygdomme og type 2-diabetes, i henhold til undersøgelser foretaget af American Cancer Society.


  Alkohol Sundhedsrisici

  Drikke for meget alkohol af enhver art kan have risici. Drikker for meget i et møde, også kaldet druk, øger din risiko for at lide af vold eller ulykker, der deltager i risikable adfærd og alkohol forgiftning. Langsigtet overdreven brug af alkohol kan øge din risiko for hjerteproblemer, depression, kræft og neurologiske problemer, konstaterer Centers for Disease Control og Forebyggelse.

 • Tags:

Posts Carousel