Hvor meget vægt kan du miste en uge ved at spise sundt?


 • Hvor meget vægt kan du miste en uge ved at spise sundt?  Spise flere portioner af friske frugter og grøntsager dagligt for at fremme vægttab. Photo Credit Summer Fremstil billede ved 14ktgold fra Fotolia.com
 • Løftet om hurtigt vægttab i en kort periode eller tabe vægt, mens stadig spise noget, du ønsker, er at lokke, hvis du ønsker at nå din idealvægt; men FAD kostvaner sjældent giver sunde langsigtede resultater. At tabe sig og holde det ud, sætte realistiske mål, der involverer forbruget af sunde fødevarer og samtidig reducere din samlede daglige kalorieindtag. Kontakt din læge for at bestemme de sikreste middel til vægttab baseret på din sundhedstilstand.

  Kalorier og Vægttab

  Det eneste afprøvede og sande måde at tabe sig er ved at oprette en kalorie underskud. Kombinationen af ​​at skære mængden af ​​daglige kalorier du spiser og brænde ekstra kalorier fra motion er den bedste måde at opnå en sund og langsigtet vægttab, bemærker Cleveland Clinic. Bestem mængden af ​​kalorier din krop har brug for at opretholde sin nuværende vægt, inden du opretter en kalorie underskud. Den grundlæggende måde at finde ud af dine kalorier om dagen er baseret på dit køn, vægt og aktivitetsniveau. Aktive hanner formere vægten med 15 og aktive kvinder ganges med 12. Inaktive hanner formere vægten med 13 og inaktive kvinder ganges med 10. Dette giver dig en baseline kalorieindhold nummer til at arbejde med, så du kan sætte dine reducerede mål kalorieindhold.


  Pounds per uge

  Det tager 3.500 kalorier for at vinde eller tabe 1 pund fedt i en uge. At tabe sig sikkert og på en sund måde, mål for ikke mere end 2 pounds af vægttab pr uge. Det betyder at skabe en daglig underskud på 500 til 1.000 kalorier trukket fra din krævede daglige kalorier for at opretholde nuværende vægt. For eksempel, hvis du har brug for 2.500 kalorier om dagen for at bo på din nuværende vægt, så at tabe 1 £, du nødt til at forbruge ikke mere end 2.000 kalorier om dagen. Harvard Health Publications bemærker, at indtagelse af færre end 1.500 daglige kalorier for mænd eller 1.200 for kvinder er ikke sikkert, og kan resultere i dehydrering, svaghed, tab af magert kropsvæv og infektioner. Kontakt din læge, før du starter din reduceret kalorieindhold kost for at bestemme sikkerheden.


  Sund kost for vægttab

  Sund kost indebærer at vælge fødevarer, der er påfyldning, men lavt i kalorier, samt lavt indhold af mættet fedt. Grøntsager, frugt og fuldkorn er naturligt lavt kalorieindhold og lavt fedtindhold. Mejeri, rødt kød og stegt mad er høj i kalorier og mættede fedtstoffer, men disse fødevarer er vigtige for en velafbalanceret kost, så vælger slankere versioner. Fedtfattig mejeri, magre udskæringer af rødt kød som højreb eller mørbrad og bagt fjerkræ forsyning din krop med protein for sunde muskler og væv uden at tilføje ekstra fedt. Fisk to gange om ugen er en sund proteinkilde, der også har umættet fedt, som er hjerte-sund. Vand hele dagen er vigtig for hydrering og det er kalorie-fri. Undgå tomme kalorieindhold fødevarer og drikkevarer som sodavand eller emballerede snacks, der kan gøre krav at være lavt kalorieindhold, men har højere sukker eller fedtindhold som ikke understøtter et sundt vægttab plan.


  Energi og Måltider

  Fire til seks små måltider i løbet af dagen hjælper dig med at opretholde energi og samtidig holde dig fodrer som du tabe sig. Kulhydrater er en god kilde til energi, hvis du vælger fuldkorn og friske råvarer i stedet for forarbejdede og emballerede fødevarer. Start din dag med 1 kop klid korn toppet med fedtfattig mælk og halv kop blåbær. Snack på selleri med fedtfattig jordnøddesmør. Til frokost spiser en blandet grøn salat toppet med friske grillet kylling bidder, fedtfattig ost og lys vinaigrette dressing. Som en middag snack spise en halv sandwich af tun og salat på hvede med en side af gulerod pinde. Til middag, bage en laks patty toppet med frisk peber og hvidløg, en halv kop dampet broccoli og brune ris. Planlæg dine måltider før tid og registrere dit daglige kalorieindtag i en fødevare tidsskrift til at spore din ugentlige vægttab.

 • Tags:

Posts Carousel