Hvor meget Raw Ginger kan du spise?

 • In Default
 • February 8
 • 38 Views
 • 0 comments

 • Hvor meget Raw Ginger kan du spise?  Frisk hele og skåret ingefær. Photo Credit grafvision / iStock / Getty Images
 • Ingefær eller Zingiber officinale, som det videnskabeligt er kendt, har været brugt som både mad og medicin i tusinder af år og er stadig den go-to behandling for bevægelse og morgenkvalme. Denne underjordiske stængel, som bruges som både en krydderi og urter, er fyldt med aktive ingredienser, der spiller en række forskellige roller i din krop. Det er tilgængeligt i forskellige former, såsom kapsler og som et ekstrakt. Men du kan også spise rå ingefær til hurtigt drage fordel af sine helbredende kræfter.

  Anbefalede mængde

  Mængden af ​​ingefær du kan spise varierer afhængigt af grunden til at du spiser det. For eksempel til behandling af kvalme eller gas kan voksne tygge en en fjerdedel-ounce stykke frisk, rå ingefær, ifølge University of Maryland Medical Center. Til behandling af bursitis, kan du spise omkring 1 ounce, eller 6 teskeer, ingefær dagligt, konstaterer James A. Duke, forfatter til bogen "Den Grønne Apotek Guide til sunde fødevarer." Generelt dog bør voksne ikke tage mere end 4 gram ingefær dagligt - fra alle kilder.


  Aktive forbindelser

  Nogle af de helbredende forbindelser i ingefær er bidende antiinflammatoriske phenoler kaldte gingeroler og shogaoler. Ingefær indeholder også en potent proteolytisk, anti-inflammatorisk enzym kaldet zingibain og har 180 gange flere af disse typer af enzymer end den papaya anlægget ifølge Duke. Andre forbindelser kaldet sesquiterpener hjælpe med at bekæmpe rhinovira, der fører til forkølelse og influenza. Mens disse forbindelser generelt anses for sikre, bør du altid tjekke med din læge, før du forsøger at tage rå ingefær til at behandle en lidelse.


  Fordele

  Med hensyn til køresyge, ingefær konsekvent udfører så effektivt eller mere effektivt end et lægemiddel almindeligt ordineret til køresyge, dimenhydrinat. Det producerer også færre bivirkninger, herunder døsighed, end gør dimenhydrinat, ifølge en undersøgelse offentliggjort i en 2007 udgave af "Journal of Medical Association of Thailand." Ingefær kan også lindre sygdomme som forkølelse og influenza, hoste, forstoppelse, fordøjelsesbesvær, menstruationssmerter og halsbetændelse eller halsbetændelse.


  Bivirkninger

  Trods sine mange medicinske egenskaber, kan ingefær forårsage nogle bivirkninger. Hos nogle mennesker, kan det udløse diarre, mild halsbrand, maveproblemer, bøvsen og irritation af munden. Men er sjældne bivirkninger fra at spise rå ingefær. Hvis du er tilbøjelig til dem, kan du finde nogle forholdsregler ved at tage ingefær kosttilskud, hvilket gør ingefær te eller overbrusning ingefær pulver i dine fødevarer. Endelig, tale med din læge om at tage ingefær hvis du er på andre urter blodfortyndende blodfortyndende medicin eller tage. Ingefær kan påvirke effekten af ​​disse lægemidler.

 • Tags:

Posts Carousel