Hvor meget Lufttryk er i en forordning Size Soccer Ball?

 • In Default
 • October 21
 • 31 Views
 • 0 comments

 • Hvor meget Lufttryk er i en forordning Size Soccer Ball?  Holde en fodbold oppustet ordentligt er en vigtig del af lovgivningen i spillet. Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Spillet af fodbold er styret primært ved regler fra Federación Internationale de Football Association, eller FIFA. Et af de områder, der er omfattet af FIFA er kvaliteten af ​​bolden bruges i konkurrencen. Lufttryk af fodbold er en af ​​disse emner i lovgivningen i spillet.

  Lufttryk

  FIFA love angive lufttrykket i en forordning bold skal være mellem 8,5 psi og 15,6 psi. Før hvert spil, dommere kontrollere bolden til at sikre, at det er egnet til spil.


  Effekter af Lufttryk

  Når en fodbold er oppustet med mindre end 8,5 psi, er det vanskeligere at sparke og sende ned af banen og anses for fladt. For meget lufttryk og bolden er sværere at styre - det afvisninger lidt mere og er sværere. Dette er især tydeligt, når du modtager en aflevering fra en holdkammerat, da bolden typisk springer tilbage fra foden videre end med en korrekt oppumpet bold.


  Inflation

  Købte fodbolde kommer med anbefalinger til lufttryk især bolden. De fleste butikker sportsudstyr også sælge luft manometre, som du kan bruge til at kontrollere lufttrykket i bolden, samt håndpumper for inflation. Check bolden før play for river eller revner, der kan påvirke inflationen. Selv de nyeste fodbold vil miste nogle lufttrykket efter et stykke tid.


  Youth Soccer

  I ungdom fodboldligaer, størrelsen af ​​bolden er lidt mindre end reguleringen fodbold, at tage højde for mindre aktører. Selv om en FIFA-reguleret bold er normalt 26 og 27 inches i diameter, en ungdom bold er typisk 23-24 inches i diameter for spillere under 8 år, ifølge den amerikanske Youth Soccer Association. Nogle forhandlere har også gjort at købe fodbolde lettere ved notering et nummer kode ved siden af ​​størrelsen af ​​bolden. Den mindste unge fodbold er en 3. Den næste størrelse op er et 4, derefter 5 for voksne og teenagere.

 • Tags:

Posts Carousel