Hvor meget koster det at holde en gravid kvinde på Life Support?


Hvor meget koster det at holde en gravid kvinde på Life Support?

TIRSDAG januar 14, 2014

En gravid Texas kvinde er blevet erklæret hjernedød, men bliver holdt på livet støtte mod hendes families ønsker. Ud over de etiske debatter udløst af sagen, der er den underliggende spørgsmål: Hvor meget koster alt denne behandling koste? Svaret: Måske en million dollars.

Marlise Munoz, 33, var 14 uger henne, da hun blev erklæret hjernedød. En Texas lov forbyder fjernelse liv støtte fra gravide kvinder, på trods af hendes avancerede direktiv, og ønsker hendes mand og familie.

Ifølge en rapport fra MedPage Todayâ € ™ s Sarah Wickline, kan nogle af de afholdte udgifter, omfatter:

  • Op til $ 1.500 om dagen for at køre en ventilator.
  • $ 5000 om dagen for langsigtet ICU pleje.
  • $ 4500 for en C-sektion, hvis barnet er holdt i live til et punkt, hvor det sandsynligvis vil overleve uden for livmoderen.

Antages barnet overlever og gennemgår pleje i neonatal intensivafdeling (som kan overstige 3500 dollars om dagen), kan hospitalet regningen i alt så meget som $ 984,500. Hvor meget familien skal betale, afhænger af deres dækning. Læs mere her.

Flu tilfælde stadig på Rise

Tredive-fem stater oplever nu udbredt influenza aktivitet, med unge og midaldrende voksne ramt hårdest, ifølge det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse.

H1N1-stammen, der er ansvarlig for pandemien 2009 er den mest udbredte denne influenza sæson. Denne stamme er blevet kendt for at påvirke yngre mennesker mere end seniorer.

Omkring 61 procent af mere end 2.600 influenza-relaterede indlæggelser har været mennesker i alderen 18 og 64 år, ifølge Michael Jhung, MD, en læge i CDCA € ™ s influenza division. Typisk mere end halvdelen af ​​influenza indlæggelser er voksne 65 og ældre, siger han.

Drik kaffe, Udvid hukommelsen

Koffein kan forbedre din hukommelse til op til 24 timer efter indtagelse af det, ifølge forskere fra Johns Hopkins University.

"Konstateringen af, at koffein har en effekt på denne proces i mennesker - processen med at gøre erindringer mere permanent, mindre ligegyldig - var en af ​​de store nyheder," siger undersøgelse forfatter Michael Yassa, en assisterende professor i neurobiologi og adfærd på University of California, Irvine, som har ledet forskningen, mens på Johns Hopkins.

Mindst 200 mg koffein var nødvendig for at øge hukommelsen. Mængden af ​​koffein i hver kop kaffe meget forskellig: Den gennemsnitlige kop har omkring 160 mg, men en 16-ounce kop Starbucks kaffe har 330 mg, i henhold til Center for Science i offentlighedens interesse.

Skole Overfald Årsag mere end 90.000 ER Besøg

Mere end 90.000 skadestuebesøg var resultatet af børnene bliver overfaldet i skolen, ifølge en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Pediatrics.

Men fyrre procent af skaderne var blå mærker og skrammer, og nogle af de skader, der kræves indlæggelse efter ER besøg.

Posts Carousel