Hvor mange kalorier er brændt i 20 Referat af Step Aerobic?


 • Hvor mange kalorier er brændt i 20 Referat af Step Aerobic?  Step aerobics er en populær øvelse mulighed. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Du kan tabe sig ved at brænde flere kalorier, end du indtager. Et skridt aerobic træning kan hjælpe dig med at forbrænde kalorier. Tyve minutter af enhver motionsture, herunder step aerobic, er det usandsynligt at brænde nok ekstra kalorier til at gøre en stor bidrag til vægttab. Det er derfor, den typiske trin aerobic klasse varer mellem 40 minutter og en time.

  Trin Aerobics 101

  Et skridt aerobic workout er ikke meget forskellige fra andre gruppe fitness aerobic muligheder. En session består af bevæger sig med en gruppe af andre motionister, der udfører bevægelser, der tone musklerne, mens opløftende din puls - alle sæt til musik valgt at energize dig og gøre træning sjovere. Den væsentligste forskel er i anvendelsen af ​​et trin - en plast platform, du vil træde eller hop af og på flere gange under din træning. Trin aerobic tendens til at lægge mere belastning på dine kalve, lår og bag, end mange andre muligheder.


  Energi Faktorer

  Kalorier er et mål for energi, på samme måde kilometer er et mål for afstanden. Din krop tager i energi i form af mad og brænder, at energi hele dagen. Hvis du indtager flere kalorier, end du forbrænder, din krop gemmer energien til senere brug. Hvis du brænder mere end du indtager, din krop får adgang til lagrede energi til at gøre op forskellen.


  Hvad du Burn

  Sundhed ressource website Harvard Health Publications giver oplysninger om de forbrændte kalorier, som aktiviteter lige fra langrend til at sidde på din sofa. Ifølge Harvard Health, vil en 155-pund kvinde brænder cirka 173 kalorier i løbet af 20 minutter af step aerobic, afhængigt af hendes niveau af indsats. Tungere folk vil brænde flere kalorier. Lysere folk vil brænde færre.


  Konto for variabler

  Det er umuligt at få et præcist tal på, hvor mange kalorier du vil brænde i en given træning. Faktorer som din personlige stofskifte, lufttemperatur og tidspunkt på dagen vil hæve eller sænke dit kalorieforbrug for en given session. Dog kan en kalorie regnemaskine hjælpe dig anslå kalorier du forbrænder i gennemsnit i løbet af flere trin aerobic.

 • Tags:

Posts Carousel